Ovih sedam horoskopskih parova se NAJVIŠE SVAĐAJU: Saznajte da li ste među njima!

Astro

Neki parovi uspevaju da žive (uglavnom) skladno.Kanali komunikacije među njima u svakom slučaju ostaju otvoreni i čini se da u vezi sve teče glatko. I kao što se dešava u mnogim drugim slučajevima, da li se svađamo sa partnerom ili ne, ima veze sa horoskopskim znacima.

Izvor: Ženski magazin  |  

Ilustracija; Foto: Dragana Gordic/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Dragana Gordic/Shutterstock

.

Tako dolazimo do parova koji mogu da se svađaju kao mačke i psi, od jutra do mraka. Nastavite da čitate da biste saznali koji horoskopski parovi imaju velike bitke u svakodnevnom životu.

Zodijačke parove koji se najviše svađaju otkrijte u nastavku teksta.

Škorpija i Ovan

Oboje su konkurentni i vole svoju privatnost. Se*s između njih u početku može biti neverovatan, ali borba za moć je veoma stvarna između njih. Dok jedan voli da dominira, drugi ne podnosi kontrolu.

Rak i Vodolija

Rakovi su veoma romantični i traže sigurnost, dok su Vodolije veoma nezavisne, prilično neekspresivne i previše analiziraju sve oko sebe. Vodolijama su potrebni dinamični partneri pored sebe, dok Rakovi žude za emocionalnom intimnošću, tako da svađe između njih imaju melodramu, teške reči i dosta pogodaka ispod pojasa.

Bik i Strelac

Mnogo pre nego što je postala sapunica, ovaj konkretan par zodijaka je ozloglašen. Želje ova dva znaka su suštinski suprotne. Bikovi daju prednost porodici, domu i karijeri, dok Strelčevi traže avanturu u svom životu, ne bojeći se promena. Naprotiv, gone ih. Tvrdoglavi Bikovi retko mogu da nađu partnera u Strelcu i zbog toga se njihove nesuglasice i svađe retko rešavaju.

Ovan i Bik

Oba ova znaka su ambiciozna i izuzetno tvrdoglava. Karakteristike koje prirodno čine vrhunske zapaljive materije za dobru borbu. Međutim, Ovnovi su veoma impulsivni i optimistični, dok Bikovi preferiraju stalan i spor kurs. Ovi partneri će se boriti dok jedan ne istroši drugog.

Jarac i Strelac

Jarac ne trpi gluposti ni od koga. Sa druge strane, Strelčevi su “zauvek klinci” zodijaka, koji će nastaviti da pokušavaju nove stvari, uživajući u radosti otkrića. Jarac, međutim, više voli rutine i ne luduje od iznenađenja. Ove suprotnosti često mogu dovesti do velikih bitaka, osim ako se ne završe primirjem.

Lav i Devica

Ova dva znaka nemaju ništa zajedničko. Device ne pokazuju tako često svoje emocije, dok Lavovi mogu imati dosta emocionalnih izliva. Ovaj drugi voli reflektore, dok Devica ceni suštinu stvari.

Vaga i Rak

Za početak, oba ova znaka izbegavaju sukobe. Drugo pitanje je to što su Vage svakome drage, što može uzrokovati da Raku padne samopouzdanje. Nesaopštena ozlojeđenost postaje veliki, “debeli slon u sobi”, sve dok ne dođe trenutak kada ne može da stane u nju.

Read More