Ovo tri znaka su NAJMOĆNIJE ŽENE Zodijaka: Uvek imaju nekog keca u rukuvu

Astro

Impresioniraju svojim stavom, načinom ponašanja, ali i mnogim drugim karakteristikama.

Izvor: Ženski magazin  |  

Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock

Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock

.

Predstavljamo vam tri najmoćnije žene prema horoskopu!

Bik

Bik žena je jedna od najmoćnijih žena celog Zodijaka. Ova žena se skoro savršeno može snaći u svakoj situaciji. Njen talenat u poslovnom svetu će joj pomoći da izbegne nesigurne finansijske situacije. Pored toga što može glatko savladati finansijsku stranu, Bik žena je savršena žena. Ona svog partnera voli bezuslovno i upoznaje ga sa najluđim fantazijama. Žene rođene u znaku Bika poštuju tradiciju, lojalne su i stabilne.

Među najpopularnijim ženama koje su rođene u znaku Bika su Mišel Fajfer, Odri Hepbern, Adel, kraljica Elizabeta II i Emilija Klark.

Lav

Neke od najjačih osobina muškarca i žene mogu se naći kod ljudi koji su rođeni u znaku Lava. Njihova superiornost je vidljiva u svim okolnostima. Žena Lav pokazuje poverenje i dominaciju. Ova žena će uvek naći način da vas ubedi da je u pravu. Ona voli i želi da bude u centru pažnje sve vreme i ima smisla da svaku situaciju učini dramatičnom.

Poznate i uspešne žene rođene u znaku Lava su Hali Beri, Madona, Šarliz Teron, Dženifer Lopez i druge.

Vaga

Žena Vaga je najšarmantniji i najelegantniji ženski horoskopski znak. Ona zna kako da reši bilo koji tešku situaciju. Lepota, elegancija i dobar ukus su ono što prvo primetite na ženi koja je rođena u znaku Vage. Njen sofisticiran izgled joj može pomoći da ima uspešnu karijeru. Ovaj kvalitet dolazi kao bonus zajedno sa njenim jakim karakterom. Vaga žena u životu uvek uključuje romantiku i zavođenje. Ona će učiniti sve što je moguće da poboljša odnose i brine o svom partneru, i fizički i emotivno.

Poznate žene rođene u znaku Vaga su Brižit Bardo, Ketrin Zita Džons, Margaret Tačer i Gvinet Paltrou.

Read More