Ovu stvar žene NE PODNOSE tokom intimnog odnosa, a muškarci nemaju pojma za to!

Ljubav i seks

Kompanija za se*s igračke Lovehoney sprovela je istraživanje među 3.000 odraslih osoba koje su otvoreno podelile svoje nesuglasice tokom intimnosti. Neke od njih su očekivane, dok će vas neke iznenaditi.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  

Ilustracija; Foto: M-Production/Shutterstock

Ilustracija; Foto: M-Production/Shutterstock

.

Što se tiče žena, nedostatak samopouzdanja se izdvaja kao najčešći faktor nezadovoljstva, potvrdilo ga je 30 posto ispitanica. Previše brige o izgledu tokom se*sa je čest problem. Takođe, žene ne vole brz završetak se*sualnog čina, što je priznalo čak 29 posto njih. Nedostatak orgazma (28 posto), ometanje (27 posto) i nedovoljno predigre (24 posto) takođe su među stvarima koje žene ne vole.

S druge strane, za muškarce je najveći problem brz završetak se*sa, što je potvrdilo 34 posto ispitanika.

Muškarci takođe ne vole nemogućnost dovođenja partnerke do orgazma (30 posto), ometanje (28 posto) i nedostatak orgazma (21 posto).

Interesantno je da ono što žene ne vole nije nužno i na spisku muških nesuglasica. Stoga je važno da žene odbace osećaj stida i zabrinutosti zbog izgleda.

Istraživanje nije istraživalo razloge ženske nesigurnosti tokom se*sa, ali to može biti posledica različitih faktora, uključujući opsesiju izgledom tokom se*sa i pritisak da se doživi orgazam samo putem penetracije.

Ako je nedostatak samopouzdanja vaš glavni problem, fokusirajte se na uživanje. Ne razmišljajte o izgledu, celulitu ili budućnosti, već budite prisutni i uživajte. Takođe, istražite nove erogene zone i eksperimentišite s erotskom literaturom kako biste osnažili intimnost s partnerom.

Važno je zapamtiti da se*sualni odnos nije obaveza prema partneru, već prvenstveno zadovoljstvo za vas. Ako se osećate umorno ili pod stresom, ljubav i intimnost mogu se izraziti na različite načine.

Read More