PAŽLJIVO BIRAJTE: Ovo su DVE NAJGORE I DVE NAJBOLJE SUPRUGE prema Zodijaku!

Astro

Dok se neke žene čine nestvarne koliko su sjajne, druge će vam očas posla pretvoriti život u pakao.

Izvor: 24sedam.rs/K. O.  |  

Foto: Shchus/Shuttrstock

Foto: Shchus/Shuttrstock

.

Kažu da je izbor životnog partnera najvažniji pored izbora zanimaja u životu. Zato budite pažljivi kada se nekome zavetujete na večnu ljubav, da ne biste dobili večno prokletstvo.

Kada se uporedi karakter svih horoskopskih znakova, postoje neke dame koje se izdvajaju – na vrhu i na začelju liste.

Najbolje supruge rođene su u ova dva znaka Zodijaka:

Vodolija

Prvo mesto ide ženi Vodoliji. Ona ume da bude toliko sjajna supruga da će se na momente činiti nestvarno. Supruga Vodolija – gotovo mitska žena, heroina muških snova: zauvek lepa, pozitivna i draga. Ona će uvek živeti zadovoljno i srećno pored svog supruga. Nikada neće živeti s njim iz pogrešnih razloga. Ako se zabavljate sa ženom Vodolijom i niste je do sad oženili, vi verovatno ne znate da ceniti prave stvari i nesvesni ste da ste upecali premiju.

Ovan

Iako je žena Ovan asocijacija za tvrdoglavu ženu, samo ljudi koji su sa njom u braku znaju da pored sebe imaju pravo blago. Da, ona ume da bude tvrdoglava, ali ta njena „mana“ se ne ističe u moru ostalih osobina koje je čine sjajnom suprugom. Ona će uvek težiti da bude lepa, da izgleda dobro. U isto vreme će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, deci… I da, imaće vremena za sve. Takva je žena Ovan.

Najgore supruge prema astrolozima:

Škorpija

Neverovatno atraktivna, očaravajuće inteligentna i lepa dama, ali najlošije ocenjena među suprugama Zodijaka. Brak sa Škorpijom će biti sjajan dok traju ljubav i zaljubljenost. Ali, koliko to traje? Kada strasti počnu da se stišavaju Škorpija bi mogla otići da kuca na druga vrata tražeći još, jer ona živi od strasti i uzbuđenja. To je njena omiljena hrana.

Riba

Slično kao Škorpija. Vrlo lepa i prijatna žena koja jednostavno ode kada joj nije sve po volji. Koliko je osetljiva, toliko može biti i hladnokrvna. Nekako ide iz krajnosti u krajnost po tom pitanju. Veoma je loša u balansiranju. Koliko god se trudile da budu sjajne supruge, nešto drugo ili neko drugi im lako odvrati pažnju.

Read More