“PESME KOJE SU RAĐENE ZA MENE SAD SU SNIMILE MOJE KOLEGINICE” Ceca iznela nepoznate detalje, progovorila o novom albumu, a onda otkrila TAJNU svog izgleda (VIDEO)

Showbiz vesti

Pevačica Svetlana Ražnatović nakon nastupa u Ulcinju, vratila se u Crnu Goru kako bi nastupala u poznatoj diskoteci u Budvi.

Izvor: Blic/Dragana Janković  |  

Photo: Dimitrije Nikolić/ATAImages

Photo: Dimitrije Nikolić/ATAImages

.

– Prošle godine je nastup ovde bio otkazan zbog one tragedije, ali evo sada smo tu.

Ceca će po ko zna koji put napuniti popularnu diskoteku na crnogorskom primorju, a sada je otkrila šta još ima u planu:

– Ušće 3 bi bilo super. Jako bih se radovala, ali bićete obavešteni. Mada poslednje “Ušče” sam objavila mesec dana pre dešavanja i ništa nam to nije smetalo. Ako Bog da da završim album do kraja godine – priča folk diva i otkriva da li radi na novim pesmama:

– Ne znam šta će se naći na albumu. Slušala sam razne pesme, mislila sam da će album biti prošle godine, sastajala se sa mnogim kompozitorima… Pokušavali smo nešto, ali nekako se nisam pronašla u svim tim pesmama. Čak su te neke pesme koje su rađene za mene snimile neke moje koleginice i nije mi žao. Očigledno su bile suđenje njima, jer ja mislim da pesma pronađe pevača definitivno.

Ona kaže da ovog puta neće pronaći vreme sa sunčan je i kupanje.

– Ne mogu na Sunce, još da me udari u glavu, da ne izdržim koncert. Idem na ručak sa prijateljima, idemo u debelu hladnovinu. Onda se vraćam, sređujem za nastup, kako to već ide…

Iako je napunila 50 godina, Ceca se može pohvaiti izvajanim telom poput dvadesetogodišnjakinja, a sada je otkrila koja je njena tajna.

– Mama i tata, to je genetika… Ja ne pazim šta jedem, jedem šta mi se jede. Puno postim, u toku godine više od šest meseci postim i na taj način detoksiram telo. Tu je i način života, treninzi, ne može samo da se leži i da se očekuju lepe, zategnute noge. Do 35. može, ali sa 50 bogami jok – nasmejala se Ražnatovićka.

Read More