Pet (ne)ugodnih tema o kojima MORATE da razgovarate sa svojim partnerom da biste MAKSIMALNO UŽIVALI u krevetu!

Ljubav i seks

Hemija između vašeg partnera i vas je kombinacija emocionalne i fizičke privlačnosti, a da bi vaš strastveni život bio srećan i zdrav bitan je razgovor o temama koje se tiču intimnih odnosa.

Izvor: zadovoljna.hr  |  

Foto: Goksi/Shuttrstock

Foto: Goksi/Shuttrstock

.

Donosimo vam pet tema o kojima bi trebalo da razgovarate sa partnerom.

1. Fantazije i fetiši

Vaš parner voli da bude vezan, a vi baš i ne? Ili je situacija možda obrnuta? Takvih stvari je dobro biti svestan na vreme da vas kasnije ne bi šokirale. Razgovor o se*sualnim maštarijama i fetišima sa partnerom osiguraće vam da budete upoznati sa svim bitnim informacijama i da spremni i usklađeni dočekate moguće se*sualne avanture.

2. Istorija i tajne

Polno prenosive bolesti, se*sualni poremećaji, istorija bolesti… Sve su to teme o kojima sa partnerom treba otvoreno da razgovarate, jer je i u njegovom i vašem interesu da otkrijete takve informacije, ako one postoje.

Naravno da sa partnerom ne treba da raspravljate svaku sitnicu iz svoje prošlosti, ali o nekim većim i važnijim stvarima važno je razgovarati.

3. Želje i potrebe

Niko od nas ne može da čita misli, a da bi se*sualni život bio užitak, oba partnera moraju da znaju što onaj drugi voli i želi. Da bi se to ostvarilo bitan je razgovor. Potencijalnu neugodu ostavite po strani, sedite sa partnerom i razgovarajte o svemu što volite ili ne volite ili s čime želite da eksperimentišete.

4. Koliko često treba da imate intimne odnose?

Jeadn od problema koji se često pojavljuje u vezama je neusklađeni se*sualni nagon, odnosno jedan partner želi se češće intimne odnose od drugog.

Ovaj problem nije dovoljno samo prepoznati nego o njemu treba otvoreno i razgovarati. Oba partnera treba da podele svoje frustracije i osećaje. Otvoreni razgovor o ovoj temi može vam pomoći na putu do međusobnog razumijevanja, a sve to dovodi do toga da obe strane budu zadovoljne količinom se*sa u vezi.

5. Omiljena zajednička iskustva

Ako ste vaš partner i vi duže vreme zajedno, onda verovatno već znate da nije svaki se*s jednako dobar. Zbog toga je važno da razgovarate o iskustvima koja su bila „wow“.

Povremeno se zajedno prisetite vašeg zajedničkog fanstastičnog se*sa što će u vama probuditi pozitivno razmišljanje i nostalgiju. Pokrenite razgovor tako da partneru iznesete vaše omiljeno sećanje, a onda od njega zatražite isto. Jedan ovakav razgovor lako može da dovede do ponavljanja situacije o kojoj razgovarate.

Read More