PLEJBOJ BAKA napravila sebi AI model, a sada kaže da izgleda kao da ima 28 GODINA: Umorna sam od svakodnevnog sređivanja! (FOTO)

Zanimljivosti

Manekenka i Plejboj model Đina Stjuart (52) iz ​​Australije kreirala je AI model, dizajnirala ga na osnovu sopstvenih proporcija i stila, nazvala ga po sebi i dala sebi 28 godina.

Izvor: 24sata.hr/Martina Pauček Šljivak  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Njen AI model – Đina postigla je veliki uspeh u maju kada se pojavila na naslovnim stranama časopisa. Zatim je potpisala ugovor sa nemačkom agencijom za modeling.

“Dok sam prošlog leta putovala u SAD, napravio sam pauzu od fotografisanja na društvenim mrežama. Umorila sam se od postavljanja snimaka, uređivanja kose, noktiju, šminke, odeće. Umorna sam od toga da se moram sređivati svaki dan i to mi je postalo stresno. Mislila sam da mora postojati bolji način da ovo uradim ako mi treba pauza. I to je bio trenutak kada je rođena 28-godišnja Gina iz Kalifornije – rekla je za “DejliMej”l 52-godišnja Australijanka Đina Stjuart.

Majka četvoro dece i baka: Nemam sedu kosu

Đina je poznata i kao ‘najzgodnija baka na svetu’, a upravo po tom imenu je poznata na Instagramu s obzirom da se tako predstavlja na svom profilu, a postala je i zvezda na OnliFans-u.

“Smešno je šta se muškarcima sviđa. AI modeli su glamurozni, lepi i poželjni, poput Plejboj modela iz 90-ih. Pretpostavljam da je to sličan koncept kao i superheroji. Svi vole i imaju omiljenog superheroja, idu da ga gledaju u bioskop, dive mu se i opsednuti su njime. Oni žele da budu oni, ali ti superheroji nisu stvarni. To je fantazija i bekstvo od stvarnosti”, smatra Đina Stjuart.

Ova australijska kreatorka je i majka četvoro dece i baka koja, kada ne pozira za Plejboj, promoviše fitnes. Otkrila je i tajnu svog izgleda.

“Vodim računa o sebi kombinacijom joge i meditacije. U 52. godini nemam nijednu sedu dlaku na glavi”, rekla je ona.

Read More