SAMANTA IZ SERIJE SEKS I GRAD MOLILA DA JOJ NAĐU BRATA: Posle 2 dana našli ga mrtvog

Glumica Kim Katral doživela je veliku tragediju nakon što to je pre nekoliko dana objavila da je njen brat nestao. Njen brat je pronađen mrtav.  

Zvezda serije “Seks i grad” je na svom Tvitter nalogu pre nekoliko dana objavila njegov nestanak, a Kris je prinađen mrtav.

 

“S velikom tugom moram da objavim neočekivanu smrt svog brata Krisa Katrala”, napisala je 61-godišnja glumica. Javnost i pripadnike sedme sile je zamolila da poštuju njenu privatnost u teškim trenucima za nju i njenu porodicu.

Nije preciziran uzrok smrti brata poznate glumice, ali policija je izjavila da ne postoji nikakav sumnjiv trag. Kada je nestao, Kim je objavila oglas u kojem je tražila pomoć.

 

“To nije ličilo na Krisa, nikad ne bi ostavio nezaključanu kuću, neke stvari ni svojih sedam pasa. Kris ima 55 godina, visok je 180 centimetara, težak 90 kilograma, ima plave oči, kratku smeđu kosu, kozju bradicu, prosečne je građe i najčešće nosi zimski kaput do struka s kapuljačom, crne rukavice, i crne zimske čizme”, napisala je Kim tada.

 

Ipak, na kraju se sve završilo tragično.

 

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir