SANJA ILIĆ I BALKANIKA SE SPREMAJU ZA EVROSONG: U Portugaliji opipavamo teren

Sanja Ilić i Balkanika otputovali su u Portugal, gde će se u maju održati Evrosong. Srpski evrovizijski predstavnici trenutno su u Portu.

– Ovde pada kišica, ali uživamo. Obišli smo razne vinarije i lepe predele. Pili smo malkice i vino. Ima prelepih vina, i skupljih i jeftinijih. U Lisabonu ćemo se upoznati s terenom i snimaćemo promotivni spot kojim će nas najaviti na Evrosongu – rekao je Sanja.

Sudeći prema poslednjim podacima iz svetskih kladionica, naš predstavnik nema šanse za pobedu. Na prestižnom takmičenju učestvovaće 43 zemlje, ali se Srbija veoma loše kotira i kvota nikad nije bila veća. Jedna od najpoznatijih svetskih kladionica prognozira da će se Balkanika naći na 35. mestu, a kvota koju smo dostigli je maksimalna – 101. Osim Srbije, veliku kvotu imaju i Albanija, Makedonija, Crna Gora i Slovenija, dok je komšijska Bugarska jedan od favorita za pobedu. Sanja Ilić nedavno je izjavio da se ne opterećuje lošim komentarima.

– Očekujem da našu zemlju predstavimo na najbolji način i ne razmišljamo o plasmanu- rekao je Ilić.

 

 

Kurir / J. S.

 

Foto: Promo

NE PROPUSTITE

BALKANIKA DO ZORE SLAVILA POBEDU Sanja: Odsad pevamo na plejbek!

RTS O SKANDALU NA BEOVIZIJI: Evo da li je Balkanika nastupila na plejbek! Konačno cela istina!

SANJA ILIĆ I BALKANIKA VODE SRBIJU U LISABON: Njegovu prvu ženu je obožavala cela Jugoslavija, a posle 4 godine od njene smrti, OŽENIO SE po drugi put!

ONI SU POBEDNICI BEOVIZIJE 2018. GODINE: Sanja Ilić i Balkanika predstavljaće Srbiju na Evroviziji!

 


Kurir