Sara Jo priznala: „Mislila sam da mene niko ne može da “PREVARI”, ali uverila sam se da ovaj posao podrazumeva SVAKAKVE LJUDE“ (VIDEO)

Showbiz vesti

Sara Jo često privlači pažnju svojim glamuroznim odevnim kombinacijama, ali mladima koji tek žele da uđu u svet muzike imala je da poruči da nije sve baš tako kao što se čini.

Izvor: Prva  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

„Glamurozna strana možda najviše povuče, ali vrlo brzo i razočara, jer nije to baš tako kao što izgleda. Ja sam sa 18 godina mislila da mene niko ne može da „preveri“, a vrlo brzo se uveriš da ovaj posao podrazumeva svakakve ljude i priče“, rekla je Sara.

Ipak, priznaje je da beskajno uživa u odevnim transformacijama koje se, kako kaže, podrazumevaju u njenom poslu, ali ne krije da voli i komfor.

„Mislim da je to ljudima jasno od prvog dana, jer sam često u trenerkama i to ne samo privatno, nego i na sceni“, rekla je ona.

Ona je nedavno izbacila svoj novi album, a kako kaže drago joj je da su se na takva korake odlučile kolege iz različitih žanrova i da sada svi stvaraju nešto svoje.

„Zaista je teško predstaviti se kroz singlove, a milism da su se i ljudi uželeli muzike i da im je dosadilo da dobijaju od izvođača malo po malo“, rekla je ona.

Kako kaže sebi retko priznaje uspehe i uglavnom vidi samo ono što ne valja, a kako je izgledala saradnja na njenom novom albumu sa Aleksandrom Kovač i Mimi Mercedes i koliko vremena troši na odabir fotografija za društvene mreže i šta joj u tome predstavlja najveću muku pogledajte u videu.

Read More