SRPSKI PROIZVODI U AUSTRALIJI

SRPSKI PROIZVODI U AUSTRALIJI

Podstaknuta javljanjem nase Srpkinje iz Brighton-Engleska, javljam se da saopstim slicnu vest.. U mom lokalnom velikom super marketu(Woolworths) postoje nasi proizvodi!.Woolworths je izuzetno dobro snabdeven .Mogu da se nabave visokog kvaliteta proizvodi iz raznih delova sveta.Do sada, iz Srbije se nije prodavao, ni jedan artikal.
Prijatno sam bila iznenadjena kada sam naisla na sokove NEXT. Primetno je da se dobro prodaju i pored velike konkurencije.

Posto je Australija veliki proizvodjac visokokvalitetnih sokova ,sto je uslovljeno uzgojem svih vrsta voca a zahvaljujuci klimi koja to omogucava, uspeh je probiti se na takvo konkurentno trziste!
Bez obzira sto nase srpske sokove NEXT okruzuju i drugi, iz raznih zemalja sa kvalitetnom ambalazom , nasi sokovi skrecu paznju atraktivnim dizajnom flasa kao i samom sadrzinom Npr.sokovi od visanja koji su i ovde retkost!

Od prijatelja koji zive u predgradjima Sydney-a gde je skoncentrisana nasa etnicka zajednica cula sam da se takodje prodaju ovi sokovi.Ali to nije neobicno za takva predgradja jer tamo ima i ostalih nasih mnogobrojnih, raznovrsnih proizvoda koji se uvoze iz Srbije

Medjutim, meni je drago da i u ovom delu Sydney-a -Neutral BAY- gde se tesko plasiraju nasi proizvodi jer ne postoji srpsko etnicko trziste , su stigli nasi sokovi koji su namenjeni australskim potrosacima.