ŠTA SAT VAŠEG ROĐENJA GOVORI O VAMA: Rano izjutra se rađaju depresivci, a noću intelektualci!

  ŠTA SAT VAŠEG ROĐENJA GOVORI O VAMA: Rano izjutra se rađaju depresivci, a noću intelektualci!

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Numerolozi čitavog svijeta slažu se u tome da su brojevi dio kosmičke nauke i da oni suvereno vladaju duhovnim tehnikama. U trenutku našeg rođenja obilježeni smo brojem, dužinom, težinom, datumom i satom rođenja.

  Nevena Đukić, po vokaciji je psihoterapeut, a po svom opredjeljenju numerolog. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmjerila da nađu rješenja , razriješe svoje nedoumice i osvijeste sebe i svoje potrebe. Čest je gost Tv emisija i autor pet knjiga: Numerologija za početnike, Sinastrija, Tarot za početnike, Numerički tarot sa kartama, Autogeni trening.
  Kontakt: mail: [email protected]; tel: 00 381 63 8810947.

  Brojevi su konstanta i nepromjenljivi su, i zbog toga mogu pomoći ljudima u traganjima za samima sobom, ali i suštinskim tajnama prirode i života. Cikluse koji odražavaju brojeve niko ne može poreći niti ostati van njihovog neizbježnog dejstva. Numerolozi čitavog svijeta slažu se u tome da su brojevi dio kosmičke nauke i da oni suvereno vladaju duhovnim tehnikama. U trenutku našeg rođenja obilježeni smo brojem, dužinom, težinom, datumom i satom rođenja.

  Rođeni od

  00 – 01

  Ove osobe karakteriše impulsivnost i po malo agresivni nastupi, udruženi sa velikom istrajnošću i izdržljivošću. Okolina ih doživljava kao uporne, tvrdoglave i ponosne osobe. Nedostaje im takt, strpljenje i diplomatija. Uz povoljne životne aspekte imaju priliku za velika stvaralačka dostignuća.

  01 – 02

  Moć, ugled i status za njih su najvažnije životne kategorije. Jasno su orijentisani ka materijalnim vrijednostima i imovinskim aspektima. Dinamični su i sposobni da se raduju i uživaju u životu i svom uspjehu. Brzo gube interesovanja za započete stvari. Znaju da budu isključivi i netolerantni. Treba da se nauče strpljenju u socijalnim odnosima.

  02 – 03

  Osjetljivi i lako ih je povrijediti i narušiti mentalnu ravnotežu. Potrebni su im konkretni dokazi odanosti, vjernosti, ljubavi. Posvećeni su porodici i domu, potrebna im je i finansijska sigurnost. Zbog toga vješto kalkulišu novcem, ulažu u nekretnine. Dobri su i u kreativnim poslovima.

  04 – 05

  Uvijek se usmjeravaju ka konkretnim i ostvarljivim ciljevima. Dobro su organizovani, skoncentrisani i imaju jaku volju. U poslovima postaju autoriteti. Kada suviše značaja pridaju društvenim odnosima, zapadaju u depresivna stanja.

  05 – 06

  Najbolje se osjećaju kada su u prilici da uređuju i koriguju svijet oko sebe. Teže harmoniji, imaju ljubavi za čitav svijet, ali ne umijeju da odvoje bitno od nebitnog. Rizikuju da troše preko mogućnosti. Ipak su veoma marljivi u poslovima.

  06 – 07

  Šarmantni, profinjeni, vode računa o svom izgledu, imaju istančan ukus. Vole da okupljaju prijatelje, ugoste ih i naprave dobru atmosferu. Za njih opasnost leži u činjenici da njihova emocionalna sigurnost umnogome zavisi od drugih.

  07 – 08

  Jasno definišu svoje stavove i životne prioritete. Jasno se izražavaju , ali nisu otvoreni. Njihovi poslovni uspjesi zavise od njihove spremnosti da sve podrede jednom cilju. Intuitivni. Intrige i zakulisne radnje ih izbacuju iz kolosjeka.

  08 – 09

  Važna im je akcija, sport takođe i kretanje po svježem vazduhu. Uvijek pokušavaju da prekorače subjektivne ili objektivne granice, zbog svog istraživačkog duha. Rođeni avanturisti.

  09 – 10

  Njima su potrebni konkretni ciljevi da bi bili aktivni. Sjajni organizatori i uspješno ostvaruju svoje naume, ambiciozni i istrajni. Dobro se osjećaju kada pomažu drugima. Tradicionalni.

  10 – 11

  Po njima, svi ljudi su jednaki, i zagovaraju toleranciju, ravnopravnost i pravičnost. Za njih ne postoje klasne razlike. Iskreni su prijatelji. Uvijek otvoreni za napredne ideje.

  11- 12

  Mnogo postižu i daju posebne rezultate ako svoje poslove obavljaju na pomalo neuobičajen način samo njima svojstven. Tako sebi obezbjeđuju mir i bolju efikasnost. Dobri su u umjetnosti, medicini i socijalnim sferama.

  12 – 13

  Uvijek sve završe do kraja. Odgovorni su, marljivi, savjesni. Njihov blistav um im omogućava da svoju energiju ne rasipaju uludo. Materijalna sigurnost u okviru porodice im je važna zarad njihovog duševnog mira. Rijetko pokreću inicijativu u društvenim i emotivnim odnosima.

  13 -14

  Njihov problem je prevelika zavisnost od tuđeg mišljenja. Pogađaju ih tuđe riječi ili komentari i tako im slabi samopouzdanje. Izuzetno su intuitivni. Nerijetko za istinu uzimaju samo ono što oni lično smatraju za istinu. Posjeduju neobične sposobnosti i zbog toga uspjeh ostvaruju u specifičnim poslovima, a to može biti ezoterija ili alternativno liječenje.

  14 – 15

  Teže visokim ciljevima. Aristokratskih su manira. Vjerni su svojim partnerima, ali ako osjete da im nisu na prvom mjestu, odlaze bez objašnjenja. Ostvaruju se na poljima umjetnosti i ekonomije. Spremni su da žrtvuju karijeru zarad porodice.

  15 – 16

  Potpunu afirmaciju doživljavaju u djelatnostima gdje mogu da unesu sve svoje emocije. Ljubazni su i srdačni, ali imaju trenutke nerazumne razdražljivosti, naročito ako se osjete odbačeno. Za njih je savjet, da sve svoje emotivne nedoumice izraze u trenutku njihovog nastanka.

  16 – 17

  Za njih je materijalno bitno i zato se trude, od mladosti, da se obezbijede i imaju sigurnost. Ne obraćaju pažnju na sitne svakodnevne probleme, sigurno „ guraju „ ka svom cilju.

  17 – 18

  Perfekcionisti, analitični i odlično procjenjuju situacije. Zbog toga su cijenjeni i postižu visoku poziciju i u poslu i u društvu. Njihova potreba za prevelikom analizom zna da ih sputa i ograniči.

  18 – 19

  Oni svoje životne ciljeve, samo u različitim oblicima partnerskog povezivanja mogu da ostvare uspješno. Oni moraju da se orijentišu na zajednice. Opasnost za njih leži u prevelikim očekivanjima i zahtjevima od njih. Teško im je da takve zahtjeve ispune, naročito ako su uslovljeni rokovima.

  19 – 20

  Skloni su rizicima i izazovima, međutim, to je ono što ih vodi uspjesima. Zbog svojih emotivnih zahtjeva mogu biti u nevoljama, jer tako gube iz vida druge vrijednosti zadovoljavajući svoje prohtjeve. Preporuka im je da se obavežu u nekoj trajnoj vezi. Moraju da izbjegavaju neumjerenosti i ekstreme.

  20 – 21

  Sve što je novo pokreće ih na akciju. Uzbuđenje i adrenalin ih podstiču na vrhunske poduhvate. Emotivna privrženost ili vjernost, nisu njihove odlike. Nakon pada, njihov urođeni optimizam ih podiže i vodi ka uspjehu.

  21 – 22

  Izgledaju usporeno i inertno, no to je njihov način da se sačuvaju od emotivnih krahova. Skloni su fantazijama. Kada ih drugi bolje upoznaju, shvate da su saosjećajni, veoma emotivni i spremni na pružanje pomoći drugima. Zahtijevaju konkretne dokaze ljubavi. Ponekad pogrešno procjenjuju ljude.

  22 – 23

  Izuzetno inteligentni. Originalno razmišljaju po mentalnom modelu potpuno različitom od uobičajenog. To im omogućava da rješavaju i najteže životne izazove. U prednosti su nad drugima zbog ovih svojih osobina. Preziru mediokritete i skloni su aroganciji i narcisoidnosti. Moraju da nauče da je skromnost vrlina.

  23 – 24

  Njihovim satom rođenja vlada, takozvano „ noćno sunce „, koje simbolizuje duhovnu svjetlost i energiju. Skloni su okultnom. Ne vole kompromisne varijante. Njihova deviza je: sve ili ništa. U ljubavi su veoma posesivni.

  Broj pregleda:
  465

  Komentari

  komentara

  2020-01-14
  Aura RedakcijaOriginal Article