Stidljivost ubija strast

Opterećenost vlastitim izgledom i sramežljivost u isprobavanju novih poza najbolji su put ka epitetu loše ljubavnice.

Na pitanje šta to ženu čini dobrom u krevetu odgovor najbolje mogu dati muškarci. Njihovi odgovori su različiti, a najčešće se žale na račun ženske nezainteresovanosti za seks, opterećenosti vlastitim izgledom, stidljivosti i nepoznavanja materije.

• Žene očekuju od muškaraca da im čitaju misli. Očekivati od partnera da prepozna svaku vašu želju totalna je glupost. To što neko dobro poznaje drugu osobu i želi da joj udovolji ne znači da ima i kristalnu kuglu koja čita baš sve njene skrivene želje. Dakle, recite ih jasno i glasno.

• čini se da žene vole seks samo na početku veze. Naime, ženama postaje dosadno kada seks postane predvidljiv, a tada teško postižu orgazam jer im je potrebno mnogo mentalne i fizičke stimulacije da bi ga doživele. Rutina u seksu ubija strast, stoga promenite barem jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos. To može biti druga poza, druga soba, različita rasveta, novo donje rublje ili nešto slično. Upotrebite samo malo mašte i dogodiće se čudo.

• Žene su previše opterećene svojim telom. Muškarci ne posmatraju svoje devojke tako kritički kako to one same čine. Istina je da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa s muškom. Nekoliko kilograma viška ženama predstavlja ogroman problem, a muškarcima je vrlo seksi. Ako vas zabrinjava vaše telo i niste zadovoljne njime, logično je da će vaš seksualni život patiti… Žene se često ne stide samo svog tela već i toga da isprobaju nove poze, čak i sa partnerom sa kojim su dugo u vezi… Ako bi tu barijeru srušile njihovim uzbuđenjima u postelji ne bi bilo kraja.