SUPROTNOSTI koje se PRIVLAČE: Kome vaš znak apsolutno ne može da odoli!?

Astro

Ovi znakovi su toliko različiti, a toliko se uzajamno privlače da mogu ostvariti najvatrenije veze.

Izvor: Ženski magazin  |  

Foto: Oleggg/Shutterstock

Foto: Oleggg/Shutterstock

.

Ovan i Vaga

Ovan je pun energije i lako može da padne na šarm prefinjene Vage. Oni su toliko različiti da savršeno funkcionišu, bar na početku veze. Ipak, doslednost Vage može Ovnu lako da postane dosadna. Ako Vaga malo popusti, može da uživa u najboljoj vezi u svom životu.

Bik i Škorpija

Prema astrolozima, Bika niko ne može tako jako seksualno da privuče kao Škorpija. Ako se spoje mogu danima da budu zatvoreni u spavaćoj sobi. Sve u vezi će im delovati fatalno. Međutim, kada se pojave u javnosti oboje će shvatiti da su previše različiti, Škoprija je u odnosu na njega mnogo aktivnija,a on teško da bi mogao da je stigne zbog svoje pasivnosti.

Blizanci i Strelac

Ova dva znaka se privlače na svim poljima. Fizički su kao stvoreni jedno za drugo. Obožavaju duge razgovore, Blizanac je malo površan i voli da ogovara, Strelac je pošten i temeljan. Blizanac je uvek spreman za akciju, Strelca je teško naterati da se pokrene i promeni rutinu, ipak kada je sa Blizancem Strelac postaje pravi pustolov.

Jarac i Rak

Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Suzdržan Jarac ne može da odoli emotivnim izlivima Raka. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu, nadopunjuju se. Ipak, ako Rak postane previše “cmizdrav” i počne da kuka da ga Jarac ignoriše i veza lako može da se završi. Ako nađu zajednički jezik, mogu da ostanu zajedno godinama.

Ribe i Devica

Ribama je sve tako lako u životu. Oni su rođeni sa dozom optimizma i njima ništa ne može da pokvari dobro raspoloženje. Devica voli rad, red i disciplinu, pa opet rad, pa red…Ako se sretne sa Ribom može da odstupi od svojih pravila, makar u početku veze. Biće to savršena veza, koja može da potraje ako se nađe kompromis.

Lav i Vodolija

Vodolija ne priznaje autoritete, Lav samo za to živi – da komanduje i da vlada. Međutim, ako u svoj vojnički poredak dopusti umetničkoj Vodoliji da uđe, njegova vladavina je gotova. Sa Vodolijom će upoznati sve čari slobodnog ponašanja. Savršena avantura!

Read More