Mali ljubavni signali: Evo kako da proverite da li mu se zaista dopadate

Lako otkrijte njegove prave namere…

Flert za mnoge muškarce predstavlja pravo umeće, zbog čega često osmišljavaju razne taktike kako bi osvojili srce dame koja im se dopada.

Žene su veoma skeptične kada je reč o muškarcima i njihovom flertu. I tačno je, nekada je stvarno teško pročitati muške signale i sa sigurnošću reći: “Da, sviđam mu se”. Međutim, postoji nekoliko znakova koje bi trebalo da prepoznate kako ih ne biste otpisali kao neku uobičajenu kurtoaziju.

Stalno vam se osmehuje

Prvi znak njegove zainteresovanosti jeste osmehivanje. Ako primetite da muškarac povremeno baci pogled u vašem pravcu i uz to se slatko osmehne, to bi mogao biti signal da želi da ostvari kontakt sa vama i da vam se približi.

Slučajno vas dodiruje
Par

unsplash.com

 

Drugi znak je slučajni dodir. Neverbalni govor tela nekada govori više od reči. Ako vas tokom razgovora često dodiruje, postoji mogućnost da je zaljubljen u vas. Čak i kada vam se ti dodiri čine refleksnim i manje važnim, upravo oni ukazuju na to da privlačnost postoji.

Uvek je tu

Treći znak je da će muškarac koji flertuje sa vama uvek naći izgovor i način da bude u vašoj blizini. Ako nije u mogućnosti da fizički bude pored vas, vaš telefon će biti usijan od stalnih poziva i poruka.

Bonus video:

Read More