Suprug je nagovorio da ima ODNOSE sa drugim muškarcima: “Na kraju se VRAĆAM mužu i znam da je SREĆAN što to radim”!

Ljubav i seks

Priznala je da je njen suprug i dalje najbolji ljubavnik kog je ikada imala.

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos  |  

Ilustracija; Foto: mr. teerapon tiuekhom/Shutterstock

Ilustracija; Foto: mr. teerapon tiuekhom/Shutterstock

.

Rej Nemecki (24) na društvenim mrežama otvoreno govori o svom otvorenom braku i seksualnim zadovoljstvima sa drugim muškarcima. Njen muž je podržava u tome.

Čak ju je i nagovorio da se upusti u to, a sve da bi on zapravo mogao da zadovolji sopstvenu fantaziju – ‘hotvifing’. To je fantazija u kojoj udatu ženu ohrabruje (ili dozvoljava) njen muž da ima se*s sa drugim muškarcima.

“Više od godinu dana muž mi je predlagao da spavam sa drugima, ali mi se ta ideja u početku nije dopala. Ušla sam u to jer sam htela da ga usrećim, kao što on mene čini srećnom”, objasnila je ona.

Rej je istakla da je ona ta koja na kraju odlučuje hoće li to da uradi ili ne, kao i da je ona ta koja bira sa kim će završiti u krevetu.

“Ako je sporazumno, onda to nije afera. Na kraju se vraćam mužu i znam da je srećan što to radim, pa me to čini srećnom”, pojasnila je ona i posebno naglasila da je njen suprug i dalje najbolji ljubavnik kog je ikada imala.

On ne zna koji su to muškarci

“Moj muž ne poznaje muškarce sa kojima sam intimna. Uglavnom ih nalazim na Tinderu. Gotovo cela porodica zna za naš otvoreni brak i niko nas ne osuđuje – dodala je ona.

Neki su joj prigovorili na TikToku “da to mora da radi jer njen muž ne može da je zadovolji u krevetu”. Ona tvrdi da nije tako, već da joj on daje sve što joj treba, a ova zabavna fantazija samo dodatno upotpunjuje njihov odnos.

Često idu zajedno u svingerske klubove

“Većina moje porodice zna da imam nekonvencionalan brak, jer sam im tako rekla. Većina njih me prati na TikTok-u. Niko od njih nas ne osuđuje. Ne pričamo o tome kada se sretnemo, ali, da, oni to znaju”, rekla je ona.

Rej napominje da retko ima se*s više puta sa istim muškarcem, možda da bi izbegla mogućnost da se to pretvori u nešto više od čistog se*sa. Mada, ne veruje da bi to moglo da se desi jer previše voli svoju ženu.

Read More