Uradite ovaj zanimljivi TEST LIČNOSTI i saznajte da li je vaš MUŠKARAC SPREMAN NA PREVARU! Pitanja ima 9, a evo odgovora…

Ljubav i seks

Da li je vaš muškarac sklon prevari? Nema žene koja ne bi volela da zna odgovor na vaše pitanje. Ovaj test ličnosti ga nudi: odgovorite na devet pitanja i saznajte!

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Hana Dunđerov  |  

Ilustracija Foto: Andrey_Popov/Shutterstock

Ilustracija Foto: Andrey_Popov/Shutterstock

.

Može li osoba koju volite da vas prevari? Možda ste se zamislile, a možda ste poletele da ga branite jer ste ubeđene da vam se to nikada ne može dogoditi. Ipak, pitamo se: da li je za to imate objektivne dokaze?

Kada se tek zaljubljujemo u muškarca ili smo u periodu medenog meseca, misli o potencijalnoj prevari od strane našeg partnera deluju jednostavno apsurdno. O kakvom neverstvu uopšte možemo da pričamo kada ste toliko zaljubljeni jedno u drugo? Međutim, kada se nalet hormona smiri (a to se uvek dešava, tako funkcioniše ljudsko telo), ​​moraćete da otkrijete mnoge stvari o svom muškarcu. Uključujući one koje nisu najprijatnije.

Da li svi muškarci varaju?

Definitivno ne. Ali, činjenica je i da su muškarci skloniji prevari od žena, bar prema naučnim istraživanjima. Ako pitate ljude da li je varanja nemoralno, čak 91 odsto će reći ne. Ipak, 54 odsto muškaraca i žena otvoreno priznaje da poznaje nekoga ko vara ili su čak sami počinili prevaru.

Da li ćete počiniti prevaru ili ne, zavisi od niza psiholoških faktora. Da li ste srećni u vezi? Da li vam je zadovoljavajući seksualni život? Da li je prevara za vas zaista moralni prestup? I na kraju, ali ne manje važno: da li vas je briga za druge?

Psiholozi su jasno utvrdili da postoje ličnosti koje su sklonije neverstvu od drugih. Po pravilu to su osobe koje:

1. nemaju razvijenu empatiju

2. narcisi su

3. usamljeni su

Ako želite da znate da li je i vaš mukšarac sklon prevari i pripada li ovim tipovima ličnosti, dovoljno je da rešite naš test ličnosti.

Test ličnosti: Da li je vaš muškarac sklon prevari?

Da li je moguće unapred shvatiti da je vaš partner sposoban da vas prevari ako su okolnosti povoljne za to? Po pravilu da. Ako se ne plašite da saznate istinu o osobi do koje vam je stalo, uradite test koji vam donosimo u nastavku.

  1. Da li mu je teško da kaže ne kada se od njega traži nešto što je u suprotnosti sa njegovim životnim principima?
  2. Da li ima previše visoko mišljenje o sebi?
  3. Da li se često žali da mu vi ili njegova majka ne posvećujete dovoljno pažnje?
  4. Da li mu je problem da provede neko vreme sam?
  5. Da li je podozriv kada su u pitanju vaši muški prijatelji?
  6. Da li vas je ikada slagao?
  7. Zapitate li se ikad da li vas on dovoljno poštuje i ceni?
  8. Da li je varao prethodne devojke/žene?
  9. Da li je bilo većih problema u odnosu njegovih roditelja?

Ukoliko imate 5 ili više odgovora sa „da“

Nemamo dobre vesti – vaš muškarac jeste sposoban za prevaru. Nažalost, ne postoje garancije da će vam vaš ljubavnik uvek biti veran. U ovom slučaju, sklonost prevari može biti posledica njegove lične nezrelosti ili psihološke traume iz detinjstva. Takvi muškarci često ne znaju kako da se izbore sa sopstvenim emocijama i anksioznostima, kao i da preuzmu odgovornost za odluke i postupke. Svaki okidač može ih gurnuti na izdaju – od povređenog ponosa do iznenadnog, akutnog osećaja usamljenosti.

Ukoliko imate 5 ili više odgovora sa „ne“

Vaš muškarac se može nazvati dovoljno savesnim da se sa njime može izgraditi romantična veza. Ne karakteriše ga impulsivno ponašanje ili rizične radnje, tako da je malo verovatno da će počiniti neverstvo pod uticajem trenutnog impulsa. Međutim, ako se problemi gomilaju u vašoj vezi dugo vremena, a vi ih ignorišete, vaš muškarac bi mogao da se okrene ka nekoj ženi koju smatra utehom, koju poznaje dugo i sa kojom mu je prijatno.

Read More