Uspješno izliječila je rak pomoću ovog recepta!

Ova biljka još je prije 5000 godina se koristila u Indiji kao hrana  koja je služila za dugovječnost.

Kristofor Kolumbo o njoj je rekao: “Postoje 4 biljke koje čovjeku uzvišene: to su poznata pšenica, od voća grožđe, drvo masline i biljka aloa vera . Prva nas hrani, druga nam pruža radost našem srcu, treća nam osigurava harmoniju, a alo vera, četvrta čini svakog čovjeka zdravim.”

Po receptu poznatog ruskog doktora Savinskog iliječite rak i druge bolesti!

  • 300 grama aloe usitnite, zatim stavite 7 dl čistog domaćeg crnog vina zajedno sa pola kilograma cikorije. U ovu smjesu dodat će te još 400 grama domaćeg meda sa saćem kao i 400 ml 90% alkohola. Ovo dobro pomješajte i smjestite u amnu teglu i staviti u frižider.

Nakon sedam dana koristiti 3 puta nakon jela, u koliko ovu smjesu koristite kao lijek a ne kao prevenciju  povećajte dozu.

Rezultat slika za aloa vera

Afrička biljka aloja, Aloe vera, o kojoj prvi zapisi postoje na mezopotamskoj pločici iz 2200. godine prije Krista, je najpopularnija biljaka zbog ljekovitih svojstava. Stalno se povećavaju površine pod plantažama Aloe vere, ali lako ju je uzgajati i kod kuće

Gelovi, sokovi, i brojni ljekoviti pripravci sa Aloe verom dostupni su na tržištu. To će biti korisno za kozmetičke pripravke, jer industrijski preparati nemaju više od 2% Aloe.

Povijesno se Aloe vera koristila za povrede kože. Danas se koristi kao lijek za razne bolesti, astmu, epilepsiju, psorijazu, opekline, itd. Gel kojeg sadrži list Aloe se koristi za oblog. Američka agencija za hranu i lijekove odobrila je Aloe veru kao prirodni poboljšivač okusa hrane.

Glavna vrijednost Aloe su njen gel i sok. Jedan od biološki sastojaka biljke je i aloin, s jakim laksativnim djelovanjem. Ako dijetetski pripravci s alojom sadrže aloin, kod prevelikih doza može doći do proljeva, grčeva.

Dokazano je da list Aloe sadrži više od 200 sastojaka, od kojih 75 ima biološku aktivnost. Svježa biljka Aloe vere sadrži 96 % do 96.5 % vode, dok sok sadrži 99%.

Srodna slika

Egipćani i Asirci prvo su koristili lateks, a kasnije gel lista Aloe. Egipćani su je smatrali „biljkom besmrtnosti“ pa su je darivali faraonima. Grčki liječnik Dioscorides  u 1. st. je opisao u traktatu „O liječenju“ da Aloe vera djeluje umirujuće i blagotvorno na zarastanje rana. Upotreba Aloe vere u terapijske svrhe opisivana je u raznim napisima liječnika. Brojna istraživanja potvrdila su antivirusne, antibakterijske, antioksidativneantidijabetičke i antialergijske učinke.

Aloe vera je višegodišnja kaktusolika biljka mesnatih listova. Biljke roda Aloe se razlikuju po vrsti stabljike, obliku lista te po dimenzijama. U fitoterapiji se koriste biljke velikih listova. Aloe vera ima kratku stabiljku iz koje u blizini tla rastu zeleni listovi zaštićeni trnje.

Aloe vera najčešće raste u vrućim i suhim pustinjama. Dostiže svoju zrelost u četvrtoj godini. Na otpornost biljke utiče i povišen sadržaj antrakinona u biljci. Može se uzgajati u vanjskim uvjetima.

Rezultat slika za aloa vera

Dvije su metode skupljanja gela. Jedna metoda je “filetiranje listova”, a druga je metoda „cijeli list“. Pri tome sitni djelići kore prođu kroz filter pa se ne dobije čisti Aloe vera gel. Ekstrakcija ovih tvari odvija se procesom filtriranja ugljikom.

Na industrijskoj boci gela, soka ili Aloe vode pisat će „whole leaf“ (engl. cijeli list) ili „inner fillet“ (engl. unutarnji filet).

Gel je kao i svaki prirodni proizvod nestabilan i lako oksidira. Zato se u proizvodnji prvo pasterizira na temperaturi od 60ºC, pa isušuje.

 

 

Jedan od najbržih načina je da uzmete nešto što smanjuje upalu, i nadraženost pa grlo manje boli. U slučaju da nemate, kupit ćete bez recepta.

Čim osjetite peckanje, uzmite mlake vode s soli pa grgljajte. To možete učiniti nekoliko puta na dan. Prpeoručuje se slaganje otopine od čaše vode i pola kašičice soli. Nakon grgljanja ispljunite.

Razne pastile  odmah će olakšati bol. U apoteki ćete odabrati razne vrste. Takođe mogu pomoći i sprejevi.

Ako ste počeli i kašljucati kupite sirup jer ćete spriječiti razbolijevanje te izdržati radni dan.

Bitno je da pijete čaj ili vodu. Tekućina će ispirati bolno grlo. Dobro će doći i domaća čorbica.

Birajte biljne čajeve koji će ojačati imunitet, ali pripazite da ne bude vrelo.

Topla čorba će pomoći pa je jedite. Ako se pitate zašto , odgovor je – natrijum u čorbi djeluje protuupalno. Osim toga, grlo može biti gore kada gutate hranu.

Iako ovo nije brz način, jako je važan. Tako ćete lakše izboriti bitku s infekcijom. Većina upala izazvana je virusom.

Ako je jaka grlobolja, otiđite ljekaru jer je moguće da imate bakteriju. No nemojte poduzimati prije nego što napravite bris grla.

Hrana je bitna stavka, pa izbjegavajte nezdravo. Možete piti i limunadu s malo meda.

grlo-grlobolja