VELIKO FINALE “MasterChef Srbija” – Dve dame u borbi za laskavu titulu i nagradu od 50.000 evra!

Showbiz vesti

Za laskavu titulu prvog “MasterChef Srbije” i nagradu od 50 hiljada evra u subotu 23. marta u 21 sat na Prvoj boriće se dve takmičarke, a ko će to biti, saznaćemo posle polufinalne večeri kada će snage odmeriti Ivana Ćorović, Tanja Simić i Anamaria Babičković.

Izvor: prva.rs  |  

Foto: Prva TV

Foto: Prva TV

.

Pred njima je ozbiljan zadatak, jer će svojim specijalitetima morati da zadovolje zaista visoke kriterijume naših eminentnih šefova i vrsnih poznavalaca kulinarstva, sudija Branka Kisića, Filipa Ćirića i Nenada Atanaskovića.

Ono što prvi “MasterChef Srbija” izdvaja jeste i podatak da se u franšizi ovog šoua širom sveta nije baš često događalo da se u finalu nađu dve dame.

RETROSPEKTIVA

Od premijere 21. decembra, kada je 40 takmičara ušlo u kuhinju “MasterChefa Srbija” prošlo je punih 14 nedelja i 28 emisija ovog svetski popularnog kulinarskog šoua. Četvrtkom i petkom smo od 21.00 na Prvoj televiziji svedočili pravom napretku takmičara, a prvog pobednika ćemo dobiti ove subote.

Top 16 takmičara gledali smo od pete emisije. Odluku o tome ko nastavlja da kuva u ovom šouu donosile su sudije, šefovi Branko Kisić, Filip Ćirić i Nenad Atanasković. Njihovim iskusnim nepcima nije promaklo ništa, pa smo iz nedelje u nedelju gledali ko je odabran da ide na balkon, a ko mora da vrati svoju crnu kecelju.

Prvo je kecelju vratila Slavica Arsić, a onda smo se rastali od Bogdana Stanojevića, zatim od Ivane Ostojić Kikane, pa Silvane Hadžić. Ognjen Živković je bio 5. takmičar koji je napustio šou, a samo nedelju dana posle njega i Teodora Adžemović.

Iz TOP 10 u prvom “MasterChef Srbija” eliminisani su i Vesna Radovanović, Nenad Lukjanović, Gordana Stanković, Milica Krstić i Nemanja Alempijević. Prošle nedelje Branko, Filip i Nenad doneli su odluku da takmičenje napuštaju Martin Osmanović i Milana Bogdanović.

Read More