Venus legacy tretman: oblikuje i zateže telo i lice!

Venus legacy tretman: oblikuje i zateže telo i lice!

Autor: Ivana Stojanović

Venus legacy tretman je popularan, jer podstiče brojne procese u koži i pomaže njenom podmlađivanju. Ako niste čuli za njega, pravo je vreme!

Šta je venus legasy tretman?

Venus legacy tretman je jedan od trenutno vodećih neinvazivnih metoda u borbi za lepu i zdravu kožu. Ovaj aparat je u stvari ono što nam treba da koža bude sjajna. A na našu veliku sreću, on se od skoro pojavio i zabava je počela.

Pomenuti venus legacy tretman služi za podmlađivanje, ali i za zatezanje, kako lica, tako i tela. Za njega kažu da nehirurški oblikuje lice i telo. Bez noža, bez igala, samo pomoću posebno dizajniranog i specijalizovanog aparata, do lepe kože.

Da budemo još precizniji, venus legacy tretman služi da:

 • zategne kožu
 • ukloni bore
 • ukloni podočnjake
 • osveži kožu lica
 • razbije celulit
 • ispegla strije
 • zategne zadnjicu
 • vrati telo u formu

Dakle, tu je da celokupnom telu da jedan novi oblik i da mu pomogne da prevaziđe veće i teže promene. To su periodi posle trudnoće, posle mršavljenja ili jednostavno, vraćanje u formu tela koje je u godinama.

Kome je venus legacy namenjen?

Iako sve te stvari za podmlađivanje povezujemo sa osobama koje su u zrelim godinama, nije uvek i nužno tako. Venus legacy jeste tretman koji bi prvenstveno prijao nekome ko je u godinama i čije telo ima potrebu da se podmladi i osveži.

Naravno, njemu se mogu podvrgnuti i mlađe devojke, ako se za tim javi potreba. Neke od situacija koje su idealne i kada je preporučljivo da se ode na tretman postoje. Na primer:

 • ako ste imali višak kilograma, pa ste dijetom ili liposukcijom uspeli da otklonite višak sa tela. Koža je ostala mlitava i nezategnuta. Potrebno je nešto preduzeti, a „odlazak pod nož” nije i vaša opcija.
 • Period posle trudnoće, u kome se pojavio višak kože, ali i strije na stomaku ili na grudima. To je takođe problem koji ume da frustrira, a rešenje je upravo venus legacy.
 • Tu je i problem svih dama, ponekad nerešiv – celulit. Ako imate celulit, a ne znate kako da ga uklonite, onda venus legasy tretman to može učiniti za vas. Masnoće se razbijaju, a koža postaje zategnutija. I to sa malim brojem tretmana.

Da ne moramo uvek u beauty centar, nego nešto možemo da rešimo i kod kuće, pokazala nam je naša poznata pevačica Ivana Stamenković Sindy. Ona se sa celulitom izborila bez tretmana, sasvim prirodno. Ne sumnjamo da je mogla da bira na koji način da oblikuje svoje telo. Ona se odlučila za sredstvo na biljnoj bazi, ne želeći da svoj organizam opterećuje dodatnim hemikalijama. I vi možete probati njen trik. Šta je to što je pomoglo Sindi, pročitajte na linku: https://minutzamene.com/ivana-stamenkovic-sindi-ovo-mi-pomaze-protiv-celulita/

Venus legacy za strije

Već smo pomenuli da su strije jedan od problema koji može mnogo da utiče na samopouzdanje žene. Venus legacy tretman se uspešno bori protiv strija. Važno je da kažemo kako venus legacy utiče na postojeće strije.

On nije prevencija, nego pomaže da se uklone bele strije, koje dosta dugo mogu stajati na koži.

Kažemo bele jer postoje i crvene strije. One spadaju u svež problem. Odmah po pucanju kože, strije su crvene boje. Tada ih je, kažu lekari, lakše ukloniti. Kada odstoje, postaju bele. Iako se tada manje vide, tada je teže da se koža izjednači i da strije nestanu.

Venus legacy tretman može u tome pomoći. Naime, on služi da prodre duboko u kožu, čak do takozvanog trećeg sloja. A strije se javljaju u drugom sloju kože.Kada talasi prodru do strija, oni pomažu da se obnove kolagenska vlakna, koja su popucala usled širenja kože.

Veoma je teško da se postigne to, da se obnovi i zaceli koža koja je već dobila određeni, a veći broj strija.

Ono što je najfantastičnije, to je da se ovo sve realizuje apsolutno bezbolno.

Venus legacy za celulit

Naslage celulita često muče i veoma mršave devojke. Zašto je to tako, veliko je pitanje. U svakom slučaju, kada se on pojavi, a ima mnogo vrsta celulita, trudimo se na sve načine da ga se rešimo.

venus legacy protiv celulita

Ova venus legacy spatulica ili, ako hoćete, aparat, na veoma jednostavan način rešava probelem. Veoma brzo i jednostavno, tim aparatom se prolazi po mestima gde je celulita najviše. Ta mesta se zagrevaju i temperatura se održava na određenom nivou.

U kožu duboko prodiru ti zraci, koji utiču na masne naslage da se razbiju. Nakon tretmana, koža čak nije ni upaljena. A dan posle tretmana, koža je toliko glatka, da biste se i sami iznenadili rezultatom.

Za nekoliko tretmana, a kažu da je 6 najviše, koža se toliko zategne i oslobodi pomorandžine kore, da je to prosto nestvarno. Rezultat je koža bez celulita, meka i nežna na dodir.

Venus legacy za lice

Pored toga što možete prelaziti sve regije tela venus legacyjem, možete njime tretirati i lice. Njega je najbolje raditi u kombinaciji sa još nekim tretmanom, kako bi efekat zatezanja bio kompletan.

On upravo tome i služi kada je lice u pitanju.

Služi kako bi se lice zateglo i podiglo.

Bore, fine i one dublje treba da nestanu, a vodene kesice oko očiju da se povuku.

Dakle, pored toga što se koža zateže, ispumpava se i višak vode ovim tretmanom i celokupno lice se podiže. Naravno, jačina rada aparata venus legacy zavisi od potreba lica. Ako su bore dublje i tretman će biti intenzivniji.

Veoma važno je naglasiti da, pored toga što „podiže lice”, venus legacy ne menja lični opis. Nema promene crta lica, kao što se to dešava sa hijaluronskim filerima. Lice ostaje isto, samo blistavije i zategnutije nego što je bilo.

Pomenuli smo da se koristi u kombinaciji sa još nekim tretmanima. Venus legacy tertman radi se kao prvi, da se lice lepo očisti njime i pore otvore, a onda je pogodno nanesti neku kiselinu za lice, kao što je mlečna. Ona će dodatno očistiti pore.

Mezoterapija lica je takođe dobra kombinacija sa venus legasyjem. Isto možemo da kažemo i za telo. Hidriranje posle venus legacy tretmana se podrazumeva.

Venus legacy tretman zadnjice

Ono što još nismo pomenuli, a što može biti zanimljivo kada je u pitanju venus legacy tretman, jeste podizanje zadnjice.

I ovo je problem koji se može javiti kod jako mršavih ili zgodnih devojaka – spuštena zadnjica. Ako se ne bavite sportom, trening nije nešto što volite, ovo je takoreći uobičajeno.

Dobra vest je da venus legacy tretman pomaže da se zadnjica podigne. Pošto on deluje na zatezanje kože, ovo je sasvim logično. Zadnjica i visi često jer je koža opuštena i podlegla sili zemljine teže.

Ovim tretmanima, za samo malo vremena, možete imati guzu iz snova.

Kako radi venus legacy aparat?

Objasnili smo da ovaj aparat radi po principu talasa koji prodiru duboko u kožu. Hajde još detaljnije da se pozabavimo njime. Od njega i zavisi kakav će tretman biti. To jest, aparat je taj koji daje tako čudesne rezultate.

To je uređaj koji koristi MP2 tehnologiju. Ima 8 elektroda, koje zagrevaju kožu i zadržavaju joj toplotu. Ono što je još fantastično, energija tih elektroda prodire do najdubljih slojeva kože. Ne samo površinski, on dubinski utiče na kožu.

Pre svega, on poboljšava proizvodnju kolagena, za koju znamo da sa vremenom nestaje. Vezivna vlakna u koži se obnavljaju i ona postaje jedra, zdrava, sjajna, onakva kakvu je želimo. Venus legacy povećava broj kapilara u telu, što kao rezultat daje bolji dotok kiseonika, a to je za lepu kožu izuzetno važno.

Dakle, dobijaju se 2 stvari koje su od ključnog značaja za lice i za telo.

 • Jedna je jedrina i podignutost. To se dešava zahvaljujući kolagenu i elastičnim vlaknima.
 • Druga dobra stvar je prokrvljenost i činjenica da će koža zahvaljujući popunjenjijim kapilarima izgledati svežije i što je najvažnije, zdravije.

Gornji deo je metalan, a donji deo tog aparata plastičan. Ono čime se vaša koža dodiruje je taj metal, odnosno, neka vrsta aluminijuma.

Kako izgleda procedura? Da li je bolna?

Procedura je jednostavna. Tretman zavisi od toga koju regiju tretirate, da li lice ili telo. Zavisi od toga kolika površina je zahvaćena. Sve ćemo vam objasniti.

Naime, potrebno je da koža bude čista. Evo šta se pod tim podrazumeva!

Ako je u pitanju lice, treba da je skinuta šminka, a lice detaljno oprano. Ako je telo u pitanju, onda da je istuširano.

Procedura je takva da se nanosi neka vrsta ulja ili kolagenske kreme, koja treba da olakša proces pri kome aparat klizi po licu i telu. Ujedno, kada otvara pore, da što više preparata prodre dublje u kožu.

Pokretima na gore, suprotno sili zemljine teže, povlači se aparat na gore. Kao da zaglađujete kožu nekom vrstom spatule.Oseća se blago, vrlo blago peckanje. Dakle, bola ili anestezije, nema. Prolazi se i po više puta po koži. Sve ukupno, ako je lice ili ako je u pitanju deo tela kao što su butine, sve traje oko 15 minuta.

Koža posle toga malo pocrveni, ali to crvenilo prođe sat vremena posle tretmana. Naravno, 24 sata se oseća blaga neugodnost, može biti i crvenila.

Šminkanje lica se ne preporučuje barem 24 sata.

Posle toga možete nastaviti sa uobičajenim načinom života.

Rezultati tretmana venus legacy

Prvi rezultati vide se odmah sutradan.

U kakvom goda da je stanju koža, ona će odmah posle prvog tretmana biti zategnutija.

Da napomenemo da se posle ovog tretmana očekuje da se regije koje su tretiranje obilno hidriraju. Može doći do perutanja delova koji nemaju dovoljno hidratacije.Naravno, neće se ista jačina primeniti na mladu i staru kožu.

Preporučuje se 6 tretmana u toku 6 nedelja, u kontinuitetu. Dakle, sme se raditi jedan tretman nedeljno.Posle svakog tretmana će koža biti sve lepša i lepša. Rezultati venus legacyja traju barem 2 meseca posle poslednjeg tretmana. Što će reći da ćete dugo vremena biti zadovoljne.

Naravno, rezultati zavise i od nas. Koliko se posle tretmana trudimo da kožu održavamo u dobrom stanju, toliko će dugo rezultati biti vidljivi.

Dakle, lice treba redovno mazati kremama, a telo kremama za za celulit i hidrantnim puterima za telo. Tako će biti mnogo lakše da koža ostane sveža i blistava dugo vremena.

Da li je tretman venus legacy bezbedan?

Tretman venus legasy ne preporučuje se trudnicama, zbog mogućeg uticaja na plod. Ne preporučuje se ni onima koji imaju pejsmejker ili bilo koju vrstu ugrađenog metala u telo, zbog eventualne reakcije. Onima sa karcinomom takođe se ne preporučuje, zbog hemioterapije.

venus legacy aparat

Zdravima, onima koji ne spadaju ni u jednu od ovih grupa, koriščenje venus legacyja je potpuno bezbedno. Naravno, kod jako osetljive i tanke kože treba voditi računa da se ne pretera sa jačinom. Moglo bi doći do upale i crvenila.

Međutim, ako tretman radite kod specijaliste, lekara koji ima sertifikat, onda bojazni nema jer će on proceniti koji je vaš tip kože i uputiti vas.

Nega posle venus legacy tretmana

Venus legacy tretman iziskuje negu. Da ponovimo – hidratacija, hidratacija, hidratacija! Samo tako koža može biti fantastična.

Pored toga, preporučuje se posle venus legacyja i neki tretman koji bi poboljšao efekat, kao što je neka vrsta hemijskog pilinga, mezoterapije ili masaže. Čak bi i madetoterapija tela dobro došla, ali ne 24 stata posle tretmana, već malo kasnije.

Što se tiče pilinga i raznih vrsta bockanja, one se i te kako praktikuju posle venus legacy tretmana. O svemu tome se konsultujte sa svojim lekarom.

Cena i iskustva

Što se tiče cene, ona se kreće od 6000 do 13000 dinara za jedan tretman. Naravno, cena je niža ako se odlučite za više tretmana. Viša je ako se odlučite za samo jedan tretman.

Ovo jesu ozbiljne cifre, u odnosu na kreme i losione koje možete nabaviti, pa razmislite.

Iskustva su uglavnom pozitivna. Uglavnom dame koje su bile, mada ima i muškaraca, kažu da je to bio jedan od najbezbolnijih načina da se reše viška kože posle mršavljenja.

Mnoge žene su se posle nekoliko trudnoća odlučivale da na ovaj način skinu stomak brzo i efikasno. Starije žene se hvale kako su kožu na rukama, koja se zbog starosti oklembesi, na ovaj način uspešno uklonile.

Ako se nalazite u nekoj od ovih kategorija, možda je venus legacy baš za vas. Probajte i uverite se!

POVEZANI ČLANCI

Uvijanje u foliju protiv celulita: rešenje ili gubljenje vremena ?

Limun i beli luk za celulit: jednostavno, a radi!

Čaj od rastavića protiv celulita! Sada je pravo vreme da probate!

Jednostavni načini da se primeni aloe vera za celulit!

Zatezanje kolena za fenomenalan izgled nogu!

Thiomucase gel za celulit: način dejstva, efikasnost i upotreba

Grejpfrut za celulit – gorko ali pomaže!


Lepota

Autor: Ivana Stojanović

Poboljšajte cirkulaciju kože i zablistajte!


Lepota

Autor: Ivana Stojanović

Celer protiv celulita! 3 dobra načina!


Lepota

Autor: Anja Radojković

Ulje ljute paprike protiv celulita – ljutom borbom do uspeha!


Lepota

Autor: Mica Strainovic