Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 02. mart: Device, povedite računa o zdravlju, Vage, danas donosite sreću!

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas očekuje mnogo više nego što umete da date. Potrudite se da budete što funkcionalniji jer toga vam zavisi poslovna pozicija. Problemi sa kičmom.

Bik

Previše vremena trošite na nebitne ljude i to se negativno odražava na vašu poslovnu stranu. Lubavna situacija je stabilna i partner je velika podrška. 

Blizanci

Do kraja dana potrudite se da budete što odmorniji da bi mogli da funkcionišete bolje. U narednim danima voljena osoba vam je velika podrška iako to ne vidite na taj način. 

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da razumete sve do kraja..

Lav

Biće to dobro raspoloženi jer znate da cenite sve ono što vam partnem pruža. Obratite pažnju na moguće probleme u krugu porodice zbog nejasnoća u komunikaciji.

Devica 

Nemojte donositi nagle odluke posebno kada je u pitanju osoba u znaku Jarca. Nije sve onako kako izgleda, pokušajte da razumete, sve je drugačije. Glavobolja

Vaga

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući podršci od strane osobe u znaku Jarca. Otvorite se za bolju komunikaciju i saradnju sa ljudima oko sebe.

Škorpija

Bićete veoma usmereni na druge ljude jer najbolje tako funkcionišete. Potrudite se da povedete računa o svom zdravlju i o svom imunitetu.

Strelac

Kontrolišite sebe i ono što preduzimate ali ipak ljubavna situacija vas veoma uznemirava. Osoba u znaku Ovna vam je veliki poslovni izazov i zbog toga ste veoma napeti. 

Jarac

Do kraja dana pravite fantastične planove što se tiče poslovnog puta i poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Bićete veoma posvećeni drugim ljudima posebno kada je u pitanju situacija u krugu porodice.

Vodolija

Sam početak dana je pod negativnim uticaj Meseca koji aktivira vaše polje sukoba. Ne dozvolite da drugi donose odluke umesto vas. Problemi sa kičmom

Ribe 

Ovo je divan dan da se okrenete sebi i da ne dozvoljavate više da vam prošlost kuca na vrata. Ljubavna situacija nije nimalo naivna zato povedite računa o rečima koje izgovarate.

Read More