Dnevni horoskop za PETAK, 3. mart: Jarčevi, stižu vam lepe vesti, Rakovi, danas je dan za odmor

Ovan

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama od strane partnera i uopšte budi spremni na kompromis sa partnerom. Nije to najbolje za vas ali je najbezbednije. 


Bik

Tvrdoglavo odbijate da se posvetite svemu onome što je dobro za vas. Previše vodite računa o drugima i o tome kako će sve drugi tumačiti. Glavobolja. 


Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u pravu. Situacija u krugu porodice je stabilna i zbog dobrih vesti iz inostranstva.

Rak 

Potrudite se da što više vodite računa o zdravlju jer su mogući problemi sa imunitetom. Ljubav je velika podrška i na tome budite zahvalni. Zdravlje je odlično. 


Lav 

Do kraja dana provedite vise vremena sa partnerom jer je to način da budete i vi i partner mnogo bolje. Nemojte da se drugi mešaju u vase unutrašnje emotivne odluke. Život je samo vaš.


Devica 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste dugo izbegavali. Bićete veoma zadovoljni svojim rezultatima jer uvek dajete više nego što je potrebno. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija. Bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa osobom u znaku Lava koja vam daje odlične poslovne predloge. 


Škorpija

Do kraja nedelje bićete obavešteni o svakoj situaciji na poslu. Nemojte donositi odluke koje štete i vama i drugima. Nikada ne znate šta tačno treba da bude u ime drugih. 


Strelac

Danas je takav dan da ćete biti previše okrenuti drugima i samo je to ono što vam se dešava. Pustite da dan prodje u miru i ne stvarajte sebi tenzije. 


Jarac 

Tokom dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa ljudima oko sebe. Dobre vesti stižu od osobe u znaku Lava u vezi novca i novih poslovnih rezultata. 

Vodolija

Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima koji vam mogu naštetiti i stvoriti vam probleme na planu posla. Zdravlje je odlično ali ipak nemojte da zapostavite imunitet. 


Ribe 

Danas ste veoma aktivni i to je zahvaljujući vašoj želji da uspete u vezi posla. To je novi momenat u vašoj poslovnoj praksi. Podrška od osobe u znaku Jarca. 

 

Read More