Imala je 24 godine kad se udala za Marka(46): "Moja majka je poludela kad je saznala da se zabavljamo"

“Zaljubila sam se u muškarca koji je 22 godine stariji od mene, misle da mi je tata, ali nije me briga”, kaže Sav Harison (24), iz Sidneja u Australiji, koji je srećno oženjen 46-godišnjom Marko.

Paru je svejedno da lidrugi bulje na ulici u njih ili daju neprijatne komentare. 

Harison se udala za Marka 2021. godine, nakon što ga je upoznala posredstvom aplikacije za upoznavanje nekoliko godina ranije. Varnice su poletele čim su se poljubili, ali je par morao da izdrži neke nezgodne trenutke zbog razlike u godinama.

– Morali smo da prođemo kroz mnogo tuge, ali smo postali otporni. Može biti uznemirujuće što drugi ne razumeju vašu ljubav. Baš pre neki dan prodavačica je rekla ‘mom ocu’ da požuri, ja sam joj rekla ‘to je moj muž’, a ona se izvinjavala i bilo je sramota – priča Sav. Na sreću, ne dozvoljavaju da ih to sputava.

– Kad god nas pogledaju na ulici, mislim da ne bulje zbog razlike u godinama, samo mislim da sigurno misle da smo zgodni. To mi više ne smeta – dodaje. Nakon što su se upoznali na internetu, Sav i Mark su naleteli jedno na drugo tokom noćnog izlaska, a ona je te noći provela noć na njegovoj sofi. Sledećeg jutra su se poljubili – a ostalo je istorija.

Par je godinu dana krio svoju vezu, a onda su počeli da žive zajedno. Verili su se krajem 2020. i venčali sledećeg proleća.

Profimedia

 

Savu, koja je vlasnica digitalne agencije, nije iznenadilo što se zaljubila u starijeg muškarca. Ali njenoj majci je trebalo neko vreme da prihvati tu ideju. – Nije čudno što sam se udala za Marka. Sa 12 godina, moja prva simpatija bio je glumac Robert Dauni Jr., koji je tada imao 45 godina. Sve moje simpatije su uvek bile starije. U početku je moja mama bila luda zbog Marka, što je bilo teško. Ali ona ga je zavolela – rekla je Sav. Mark sada radi za nju kao računovođa.


– Svaki dan je divlja vožnja. Zabavljamo se u životu. U ovoj smo vezi jer se volimo. Ja nikako nisam njen ‘tata’ – kaže Mark.

Planiraju da osnuju porodicu za nekoliko godina i nadaju se da će deljenje njihove priče pomoći drugima koji su u nekonvencionalnim vezama. – Pričanje naše priče oslobađa druge. Sakupljamo gomilu nepodobnih koji se identifikuju sa nama i predstavljaju različite odnose. Na kraju krajeva, ono što je zaista važno je sama veza i sve dok imate ljubav, poverenje i komunikaciju to je sve što se računa – rekli su.

Read More