Slep je i ima autizam, ali kada zapeva SVE stane: Evo kako je Kodi otpevao ovu popularnu pesmu

Pobednik Američkog talenta sezone 14, Kodi Li, ponovo je osvojio svoje fanove zadivljujućom obradom klasičnog hita Eltona Džona „Tini Dancer“

Li, koji je poznat po svojim izuzetnim muzičkim sposobnostima uprkos tome što je slep i autističan, podelio je snimak svog nastupa na svom Instagram nalogu, koji je brzo postao viralan.

Ono što Lijevu obradu pesme „Tini Dancer” čini tako ubedljivom nije samo njegova besprekorna vokalna izvedba, već i način na koji se povezuje sa pesmom na emotivnom nivou. Njegova sposobnost da tako efikasno prenese emocije pesme svedoči o njegovoj veštini kao izvođaču i njegovoj strasti za muzikom.

Lijeva nedavna obrada prati njegovo pojavljivanje na početku sezone AGT All-Stars-a u zimu 2023., gde je očarao publiku svojim emotivnim pogledom na pesmu Dejvida Bouvija iz 1977. „Heroes“. Tokom emisije, njegova majka Tina Li otkrila je da su izabrali pesmu jer su smatrali da su sudije i publika njihovi heroji. Iako Li nije prošao među prvih pet, ostao je ljubazan i podržavao pobednika Ejdana Brajanta.

Lijeva obrada pesme „Tini Dancer” nije samo posveta klasičnoj pesmi, već proslava moći muzike koja povezuje ljude i izaziva emocije.

Lijeva muzika je stekla široku popularnost od njegovog pojavljivanja na “Amerika ima talenat”, a nedavno je dostigao novu prekretnicu na Spotifaju. Svojim jedinstvenim zvukom i moćnim glasom, Li je uspeo da privuče sve veći broj fanova koji cene njegovu inspirativnu muziku.

Prošlog meseca je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavio da je dostigao 5.000 pratilaca na Spotifaju. Ovo je značajno dostignuće za svakog muzičara i pokazuje da Lijeva muzika odjekuje širom sveta.

Li je oduvek bio strastven za muziku i njegovo putovanje na AGT mu je omogućilo da svoj dar podeli sa svetom. Sa svojim kontinuiranim uspehom na platformama kao što je Spotifi, Li će sigurno inspirisati još više ljudi da ostvare svoje snove i podele svoje talente sa svetom.

BONUS VIDEO

Read More