Baka ima 66 godina, a izgleda kao da ima 26: "Mladi momci me opsedaju"

Baka iz Australije provodi mnogo vremena u teretani i zahvaljujući fizičkoj aktivnosti izgleda besprekorno

Atraktivna baka opsednuta fitnesom dobija više pažnje od suprotnog pola nego njena unuka. Lesli Maksvel (66) iz Melburna na Instagramu objavljuje golišave fotografije, uglavnom iz teretane u koju voli da ide sa unukom Tijom, koja priznaje da joj je baka prava konkurencija kada su muškarci u pitanju.

– Pošto izgleda tako fenomenalno za svoje godine, prilično je zanimljiva muškarcima – rekla je Tia. – Javljaju mi se čak i momci od 18 godina, što je zaista smešno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment, odlično je što sam im čak i zanimljiva – kaže Lesli.

I dok se unuka Tija raduje što baka dobija ogromnu pažnju na Instagramu, Leslina ćerka Vanesa, koju fitnes ne zanima, nije toliko srećna zbog maminih objava na društvenoj mreži.

– To je ipak moja mama, nije da je ćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, već samo da malo ‘smanji doživljaj’ – kaže Vanesa.

Lesli, s druge strane, svoje objave na Instagramu smatra delom svog posla.

– Jako me interesuje fitnes i uvek sam u teretani u oskudnoj odeći, ali se i takmičim, pa sam navikla da budem na sceni u malom bikiniju. Nemam problema da pokažem takve fotografije. Ne stidim se svog tela. Moram da budem proizvod onoga u šta verujem. Ne želim da se pokrivam i ako želim da pokažem svoje telo, pokazaću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne bi bio ‘na vrhu sveta’ – zaključila je Lesli.


Odlučila je da postane lični trener sa 48 godina i te godine pobedila je na svom prvom takmičenju u fitnesu. Smatra da svoj mladalački izgled duguje strogom fitnes režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta nedeljno. U prošlosti, Lesli je radila kao šminkerka i na promocijama.

Read More