"Vikao je na mene zbog mog POLNOG organa": Marina je doživela ŠOKANTNO iskustvo na aerodromu

Nakon nesvakidašnjeg događaja koji se odigrao na jednom od terminala, a potom pedantno opisali svi najveći mediji u Sjedinjenim Državama, izazvavši lavinu komentara. Šta se desilo?

Pre nekoliko dana na Tviteru se pojavio post koji su mediji brzo primetili. Autor je bila Marina, transrodna osoba koja se nedavno pojavila kao putnica na aerodromu JFK u Njujorku.

Amerikanka je putem društvene mreže objavila da ju je tokom bezbednosne provere napao agent TSA (Transportation Securiti Administration).

“Agent me je udario u genitalije, vikao na mene što imam penis i ponizio me pred svima nakon što sam mu rekla da prestane”, napisala je Marina.

Nekoliko trenutaka kasnije, Amerikanka je briznula u plač i otrčala u toalet, gde je ostala prestravljena više od sat vremena.

printscreen/Tviter

 

“Testisi me još uvek toliko bole”, napisala je u postu objavljenom na internetu ubrzo nakon incidenta.

Ona je naglasila da ne želi da agent TSA koji se prema njoj ovako ponašao ostane bez posla, ali je neophodno edukovati zaposlene na aerodromu o diskriminaciji transrodnih osoba.

U odgovoru na objave žene, njujorški aerodrom je pitao na kom terminalu se dogodio opisani incident. Ubrzo nakon toga, na profilu aerodroma JFK pojavilo se izvinjenje.

Thank you for you response. We apologize again for your experience. Your comments have been noted and shared. *JC — John F. Kennedy Airport (@JFKairport) March 25, 2023

Podsetimo, 2021. godine u SAD je stupio na snagu zakon koji dozvoljava Amerikancima da legalno menjaju pol u pasošima bez potrebe za medicinskim dokumentima.

BONUS VIDEO

Read More