Britni Spirs pokrenula glasine o RAZVODU: Njen muž tvrdi da je sve u redu, a njeni snimci na Instagramu su kao iz HOROR FILMA

Britni Spirs izazvala je glasine o razvodu od Sema Asgarija nakon što je na Instagramu objavila snimak sebe bez venčanog prstena, a zatim ga izbrisala.

Letovala je u Meksiku sa menadžerom i dugogodišnjim prijateljem Kejdom Hadsonom, a snimili su i video na kom se zabavljaju uz pesme „Blurred Lines” i „Sweet Child O’ Mine”. Pošto joj se Sem nije pridružio na odmoru, počele su da se šire glasine o njihovom razvodu.

Printscreen/Instagram

 

Sem je fotografisan bez prstena prošle nedelje. Njegov menadžer je američkim medijima rekao da ga je skinuo jer trenutno snima film i da je u njihovom braku sve u redu.

Par je počeo da izlazi 2016. godine, verili su se 2021. godine, a venčali su se 2022. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate ličnosti, među kojima: Paris Hilton, Madona, Dru Berimor, Selena Gomez… Pevačičini fanovi su u više navrata optuživali Sema da se prema njoj ponaša loše i da pokušava da je kontroliše. “Moja supruga u potpunosti kontroliše svoj život. Ona će nastaviti da donosi odluke u njeno ime”, rekao je on.

Britni ništa nije prokomentarisala, ali je nastavila da objavljije čudne video snimke na Instagramu.

Iako su je fanovi ranije  upozoravaili da ne bi trebalo to da radi, čini se Britni ne haje mnogo, a davno je ukinula i komentare pratilaca.

U našoj galeriji pogledajte najnovije fotografije pevačice

BONUS VIDEO

Read More