Najbogatija LJUBAVNICA na svetu: Jana dnevno ima par HILJADA evra džeparaca, a evo koliko ZARAĐUJE od iznamljivanja nekretnina

​Lepa Ukrajinka Jana Orfeva dospela je u žižu javnosti prošle godine kada se saznalo da za jedan dan zaradi gotovo 5.000 evra

Manekenka je ljubavnica saudijskog princa, zbog čega joj svakog dana leže na račun ogromna suma novca, a iako se identitet njenog “dečka” držao u strogoj tajnosti, te se čak ni na njenom Instagramu ne može videti nijedna fotografija sa njim (barem ne gde se vidi lice), pojedini strani mediji pišu da je u pitanju Mohamed bin Salman. Ipak, ove priče nisu potvrđene, piše wanted.mondo.rs.

Nakon što su sve novine počele da bruje o Jani, ona se povukla iz javnosti, a od kako je počeo da bukti rat u Ukrajini, njen bogati ljubavnik sklonio ju je u Švajcarsku. Odatle redovno obilazi luksuzne destinacije.

Tako je za samo par meseci odsela od Pariza, preko Sent Morica, Dubaija, do Toronta. Na raspolaganju joj je i privatni avion, te ne čudi što na dnevnom nivou može da putuje gde poželi. Svi troškovi su joj plaćeni, a “džeparac” je pametno iskoristila.

Naime, ona je novac pametno uložila i kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu. Nažalost, zbog ratne situacije, za investicija u Kijevu je propala, ali, sa druge strane, samo od iznajmljivanja stanova u Parizu i Švajcarskoj mesečno ima, prema pisanju stranih medija i do 140.000 evra.

Inače, Janu na Instagramu prati preko 180 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem retkost – na Janinom profilu postoji samo jedna fotografija sa njenim dragim.

BONUS VIDEO

Read More