Ona radi u MRTVAČNICI: Jeziv posao joj je pomogao da zavoli sebe i živi punim plućima!

Influenserka Laura na TikToku deli objave koji ljudima daju uvid u posao u mrtvačnici, dok im ona objašnjava da je život jedan i da je kratak.

Lauren Tejlor iz Minesote radi u mrtvačnici i susreće se s telima preminulih svakodnevno. Taj posao smatra umirujućim jer ne mora ni sa kim da razgovara i može raditi u miru. U mrtvačnicama Lauren radi od kad je bila tinejdžerka, a tvrdi da joj je to pomoglo da prihvati svoje telo. 

– Pre nego sam postala mama i radila ovaj posao, bila sam jako nesigurna zbog svog izgleda – otkrila je influenserka za “Daily Star.”

– Od kad radim ovaj posao, shvatam koliko je život nepredvidljiv i zapravo vrlo kratak – rekla je.

Lauren danas na društvenim mrežama motiviše svoje pratioce da se zavole i prihvate svoj izgled.

– Ako želite obući kupaći kostim i otići na plažu, učinite to. Sutrašnjicu vam niko ne obećava – samo je jedna od njenih poruka. 

Influenserki je posao svakako pomogao da lepotu sagleda ih drugog ugla, a od kad je postala mama posvetila se više svojoj deci.

– Ja sam većinu svog života provela u blizini mrtvačnice, i nisam bila svesna da je smrt toliki tabu. Tek sam u odraslom dobu shvatila koliko imam jedinstven posao – rekla je Lauren koja je prikupila mnoštvo pratioca na TikToku nakon što je počela deliti informacije o svom poslu.

– Moramo shvatiti da je život zapravo vrlo vredan i kratak – zaključila je.

Read More