Žene sa oblinama kao sinonim za požudu: Konačno se otkrilo šta je to muškarcima magično u velikim grudima!

Prema nekim istraživanjima za devojke sa oblinama važi da su žive vatre u krevetu.

Samopouzdanje

Velike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlog zbog kojeg su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja, žene sa oblinama su bolje u krevetu.

Nauka potvrdila

Naučna istraživanja pokazuju da su muškarci “programirani” tako da ih privlače žene sa oblinama. Ko bi mogao da odoli toj figuri peščanog sata?

Zdrava potencija

Ništa nije seksepilnije od žene koja zna da uživa – jede kolač kada joj se jede, popije čašu vina onda kada to želi, a kada poželi orgazam, spremite se.

Život je kratak

Da biste ga proveli sa devojkama koje su opsednute unosom kalorija i koje će vreme posle seksa umesto za maženje iskoristiti za pričanje o novoj dijeti.

Velike grudi

Nemaju sve “zaobljenije” devojke velike grudi, ali uglavnom imaju veće nego one manekenskog tipa građe. Da dodamo – nije sve u grudima, ali nije na odmet ako devojka ima lepe grudi. 

Zadnjica

Istraživanje je pokazalo da žene sa većom pozadinom rađaju inteligentniju decu zbog veće količine omega 3 masnih kiselina uskladištenih u zadnjici. Ako mislite da zadnjica Kim Kardašijan mami muške uzdahe samo zbog toga što je utegnuta u usku haljinu, razmislite ponovo – muškarcima je to podsvesno znak da je žena boljeg reproduktivnog zdravlja.

Fokus na zabavnim stvarima

Žene sa oblinama neće trošiti vreme pokušavajući da se uvuku u tri broja manje farmerke, već na mnogo zabavnije stvari – nove poze, rasplamsavanje strasti.

One su pravi supermodeli

Ako malo bolje razmislite, shvatićete da su zaobljene devojke stotinama godina unazad bile sinonim za lepotu i seksepil. Stotine godina istorije ne mogu da omaše.

Poznate dame sa oblinama

Pomislite samo na Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Keli Bruk… Verovatno ne treba ništa više da dodamo.

Read More