Dnevni horoskop za utorak, 9. maj: Bikovi čekaju svojih PET MINUTA, Rakovi prolaze kroz emocionalnu krizu

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaše poslovne saradnje sa osobama iz okruženja. Mogući problemi sa spavanjem.


Bik 

Venera aktivira vaše polje ljubavne komunikacije i potrudite se da budete što bolji prema sebi i svojim planovima sa partnerom. Nikada ne donosite odluke pod uticajem jakih negativnih emocija. 


Blizanci

Retrogradni Merkur uvek vam stvara tenziju i to je nešto što negativno blokira sve što ima veze sa vašim emocijama. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše potrebe da budete uvek previse direktni. 

Rak 

Vaša vladajuća planeta je danas negativno postavljena pa se potrudite da se klonite rasprava i sukoba. Niko ne može da vidi kako se osećate i to je najvažnije u ovom trenutku. Problemi sa stomakom.


Lav 

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Vi volite da pričate sa partnerom i to vam daje mogućnost da poslovno napredujete jer uvek možete dobiti dobre poslovne savete. 


Devica 

Do kraja ove nedelje potrudite se da budete što bolji prema sebi i svojim emocijama. Zaslužujete da odmorite i da budete mnogo opušteniji u narednom periodu. Pokušajte da se posvetite zdravljem načinu života. 

Vaga 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više razumevanja za partnera i uopšte njegov način života. Loš uticaj Merkura ukazuje na vašu potrebu da se mnogo više povlačite. Gledajte da ne ugrozite svoje zdravlje. 


Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi na poslu i to se odražava na vašu ličnost. Pokušajte da sve dovedete u najbolji red zbog sebe i svoje želje da uspete samostalno u svim oblicima posla. 


Strelac

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška i pomoć. Nemojte se iznenaditi ako vam se partner obrati da mu poslovno pomognete posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću.


Jarac

Vaša potreba da budete u centru pažnje i to naročito kada je reč o partneru, tada dolazi do izražaja i vaša ozbiljnost koja može itekako da smeta vašem partneru. Čuvajte se naglih promena raspoloženja jer to nije svojstveno vama. 

Vodolija

Do kraja dana povoljno je da pokrenete neke nove stvari koje su odnose na ljubav i ljubavni život. Nikada nećete moći previse da se oslonite na sebe jer uvek vam je potrebno podrska drugih. Glavobolja. 


Ribe

U vama se dugo skuplja bes i tuga. Već neko vreme ste veoma emotivno zatvoreni i zapravo to je način da sačuvate svoje stavove i ponašanje. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka.

 

Read More