Melani je osoba sa INVALIDITETOM i nevinost je izgubila u 43. godini: "To je bio prvi put da sam bila gola pred muškarcem, van bolnice"

Melani Hoks odlučila je da izgubi nevinost kada je stavljena u samoizolaciju zbog Covid-19

Imala je 40 godina i nije imala pojma o ovim stvarima, pa je odlučila da angažuje specijaliste. Platila je bogatstvo, ali kako uverava – vredelo je.

Melani Hoks, boluje od mijelitisa i od detinjstva je u invalidskim kolicima. Iz tog razloga, rekla je za BBC, odlučila je da seksualni čin prepusti sudbini.

Imala je 43 godine i odlučila je da izgubi nevinost

Međutim, tokom perioda provedenog u samoizolaciji, promenila je mišljenje. Dogodilo se to zbog Trejsine terapeutkinje koja ju je masirala. Niko nikada ranije nije dodirnuo Melani na nemedicinski način. Imala je 43 godine i shvatila je da želi više. Trejsi je tada priznala da je nekada bila prostitutka i pitala Melani da li je razmišljala da koristi usluge profesionalca.

Nakon što je dobro razmislila, Hoks je odlučila da istraži tu temu i po prvi put potraži odgovarajućeg kandidata. Tako je pronašla Čejsa, koja je muška prostitutka i radi u agenciji za pratnju.

Pre nego što su se upoznali, razmenili su na desetine poruka. Takođe su imali nekoliko video poziva tokom kojih je Melani postavljala mnoga pitanja njemu. Pošto je sastanak trebalo da se održi u njegovoj kući, ona je, između ostalog, želela da zna da li njegov stambeni blok ima lift i da li je njegov stan pristupačan za invalidska kolica. Kada je dobila sve odgovore na svoja pitanja, zakazala je termin.

Trejsi ju je odvezla tamo. Nakon što je otišla, Melani je bila prestravljena. „ Znala sam da nemam seksualnog znanja“, rekla je ona za BBC. “To je bio prvi put da sam bila gola pred muškarcem, van bolnice”, dodala je ona.

Usluge “stručnjaka” koštaju bogatstvo

Čejs ju je, međutim, uverio i ona je shvatila da ni on nema pojma šta da radi, jer mu je to bio prvi put sa osobom sa invaliditetom . „Na kraju smo se smejali našem neznanju“, rekla je Melani.

Njihov sastanak je trajao dva sata, a na kraju su se osećali kao dobri prijatelji. Ipak, gubitak nevinosti nije bio jeftin. Čejs zarađuje 400 australijskih dolara na sat, što je oko 29 hiljada dinara.

Čejs joj pomaže da pronađe dečka

Melani tvrdi da je to bio dobro potrošen novac. Uglavnom zato što je ona bila glavna. Zbog toga se osećala sigurnije. Takođe je mogla mirno da oseti reakcije svog tela. Otkrila je, između ostalog, da su joj u intimnom činu noge nepredvidive i da padaju s kreveta. Zbog toga ih je potrebno unapred vezati.

Hoks se zabavlja sa Čejsom od januara. Njihovi sastanci su, naravno, plaćeni, na šta Melanija mora da se podseti, jer, kako kaže, teško je ne zaljubiti se u njega. Međutim, 43-godišnjakinja bi želela da upozna nekoga i započne vezu, a Čejs joj, pored pružanja seksualnih usluga, pomaže da pronađe svoju srodnu dušu.

BONUS VIDEO

Read More