Žaklina je najzgodnija srpska baka na svetu: "Prkosim stereotipima, posle četrdesete izgledam NAJBOLJE"

Žaklina je otkrila da se posvetila svojim unukama i da je porodica njen smisao života. Kada su je pitali da li joj smeta što je nazivaju bakom, ponosno je istakla da to nosi kao titulu i često naglašava u svojim objavama

Žaklina Berido, poznata kao najlepša srpska baka na Instagramu, privlači pažnju svojim izgledom koji izgleda dosta mlađe od svojih pedesetih godina. Rođena u Beogradu, veći deo svog života provodi u Italiji, a strani mediji, poput britanskog “Dejli mejla”, pisali su o njoj.

Pored svoje ćerke koja joj je podarila unuke, Žaklina je imala i sina koji je nažalost preminuo u saobraćajnoj nesreći u Beogradu kada je imao samo 23 godine. U intervjuima za italijanske medije, Žaklina je otkrila da se posvetila svojim unukama i da je porodica njen smisao života.

Kada su je pitali da li joj smeta što je nazivaju bakom, ponosno je istakla da to nosi kao titulu i često naglašava u svojim objavama. Ima ćerku Janu.

Kaže da je porodica njen život i da je ona baka za sve. Unuke je naučila da plivaju i voze bicikl, uvek im govori da je tu za njih ako im nešto treba. Iako nikada nije radila kao manekenka, prema njenom Instagram profilu moglo bi se zaključiti da poseduje veliko iskustvo u modelingu.

“Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Svaki dan pojedem avokado, ne pušim i ne pijem alkohol. Konzumiram ribu, morske plodove, meso i povrće. Vežbam svaki dan najmanje 45 minuta, što radim od svoje desete godine. Redovno vežbanje i zdrava ishrana su neophodni. Takođe, negujem i svoju dušu”, otkriva Žaklina.

Kada je reč o svojim godinama, ova prelepa Srpkinja je izjavila: “Nikada nisam odgovarala stereotipu ‘lepe žene’ i srećna sam zbog toga. Jer u svakoj fazi života, lepota dolazi na drugačiji način. Na kraju krajeva, ljudsko telo je samo spremište duše”, zaključuje ona.

Read More