Anđelina Džoli pokreće svoj BREND: Iza svega stoji zanimljiva priča, a evo od kakvih tkanina će se praviti ODEĆA

Slavna glumica Anđelina Džoli oduševila je svoje pratioce na Instagramu, najavivši svoj novi projekat

Anđelina Džoli je nedavno privukla pažnju medija kada je objavljeno da će glumiti u biografskom filmu o Mariji Kalas, pod rediteljskom palicom Pabla Laraina. Međutim, to nije jedina važna vest o glumici ovog meseca. Ona takođe lansira “Atelje Džoli”, novi brend sa specifičnim fokusom, koji će koristiti neiskorišćene materijalne zalihe i veštine izbeglica i drugih talentovanih, nedovoljno cenjenih grupa. Ovaj brend će poštovati znanje i dostojanstvo tih ljudi.

Džoli je objavila vest na svom Instagram nalogu, napisavši: „Danas počinjem nešto novo – kolektiv u kome svako može da stvara… “Atelier Jolie” je mesto za kreativne ljude da sarađuju sa veštom i raznolikom porodicom stručnih krojača, kreatora i zanatlija iz celog sveta. To je proizašlo iz moje zahvalnosti i dubokog poštovanja prema mnogima od njih sa kojima sam radio godinama, želje da koristim visokokvalitetne vintidž materijale i da budem deo pokreta koji neguje samoizražavanje .”

Anđelina Džoli je poznata po svom monohromatskom, minimalističkom stilu, a posebno je naklonjena anonimnim dizajnerima. Njen cilj je da se pažnja usmeri više na plemenite poruke i postupke, da ne bude akcenat na tome šta ona nosi. Ipak, tokom godina, njen modni izbor bio je tema brojnih članaka i privukao je veliku pažnju javnosti. Bilo da je reč o tome šta nosi na aerodromu, njenim cipelama ili majicama, ti detalji su privukli milione klikova.

Posebno je zapaženo to što Anđelina ističe vrednost ponovnog nošenja i recikliranja stare odeće. Nedavno su njeni modni izbori, kao i izbori njene dece, naglasili ovu vrednost. Na premijeri filma “Savetnici”, njene ćerke Šajlo i Zahara su nosile komade iz majčine arhive, što je bio primer održivog pristupa modi. Ovaj gest ukazuje na Anđelininu posvećenost promovisanju održivog životnog stila i smanjenju potrošnje novih resursa.

Read More