Proglašena je za najlepšu pevačicu EVROVIZIJE: Helena je 2005. godine žarila i palila, a danas kažu da je neprepoznatljiva

Helena Paparaco je davne 2005. godine pobedila na Evroviziji sa pesmom ‘My number one’, a njen nastup se i danas pamti i pominje

O njenom nastupu, plesu, zavodljivom kostimu pričalo se mesecima, a pevačica je i posle Evrovizije i velikog trijumfa nastavila da se bavi muzikom, čak je snimila duet sa kolegom Sakisom Ruvasom, koji je samo godinu dana ranije branio boje njihova zastava na istom takmičenju.

Helena je talentovana umetnica koja je tokom svoje karijere snimila deset albuma. Takođe, bila je udata za menadžera Tonija Mavridisa sa kojim je provela 12 godina. Njihov razvod privukao je veliku pažnju u grčkim medijima i bio je glavna tema razgovora. Prema pisanju medija, razvod Helene i njenog supruga pratili su sukobi oko podele imovine. O ovim detaljima njihovog razvoda se javno raspravljalo i izazvalo interesovanje medija i javnosti.

Helena je u jednom trenutku bila izložena kritikama zbog svog izgleda. Kako su godine prolazile, dobila je nekoliko kilograma i suočila se s negativnim komentarima. Međutim, hrabro je odgovorila na te prozivke, ističući da je ona pevačica, a ne manekenka.

Poslednjih godina, Helena je bila član žirija grčke verzije televizijske emisije ‘The Voice’ i udata je za inženjera Andreasa Kapsalisa od 2015. godine. Par se venčao u tajnosti i započeli vezu u oktobru 2012.

 

Read More