Tužio je bivšu devojku jer je nakon raskida zadržala ljubimca: Evo šta je na kraju morala da uradi

Starateljstvo nad kućnim ljubimcima je ogroman problem sa kojim se suočavaju parovi na kraju veze i sve više liči na bitke za starateljstvo nad decom.

Devojka po imenu Erin Konfortini otkrila je da prolazi kroz pravu dramu nakon raskida sa dečkom upravo zbog starateljstva nad psom. Naime, bivši partner ju je tužio jer je zadržala psa. Sudskim postupkom tražio je odštetu u iznosu od 5.000 dolara. Na TikToku je podelila da je sa svojim bivšim dečkom živela oko godinu dana i da su posedovali zlatnog retrivera Belu. Dve nedelje pre raskida, stalno su se svađali. Kada joj je njen sada bivši dečko rekao da želi da raskine sa njom, brinula se samo o tome ko će zadržati psa.

“Rekao mi je da je vodi i da je više nikada neću videti. Zamolio me je da se oprostim od nje, nakon čega sam briznula u plač. Znao je da je to jedini način da me povredi. Nije dao ja uzmem psa, pa sam pozvala policiju, a moj bivši mi je na kraju toga dana dozvolio da je zadržim. Policija nije htela da se meša i rekli su nam je da sami moramo da donosimo odluke o tome ko će se brinuti o Beli”, rekla je ona. 

Erin se nadala zajedničkom dogovoru o starateljstvu, ali njen bivši nije pristao na to. Takođe je angažovala advokata da joj pomogne da sastavi ugovor o starateljstvu za Belu, ali njen bivši nije hteo da ga potpiše. Mesec dana kasnije dobila je sudske papire, odnosno obaveštenje o tužbi njenog bivšeg partnera.

„Platio sam mu kako bih sačuvala moj mir i Belu, iako sam oduvek bila primarni staratelj psa. Hranim je tri puta dnevno, kupam je i vodim u šetnje. Ništa nije uradio i još uvek traži za novac“, zaključila je Erin priču o svojoj drami koju je doživela tokom raskida.

 

Read More