Pozirala je gola pod tušem i raspametila fanove: Komplimenti na račun slavne pevačice se samo nižu

Proslavljena pevačica Pink na svom Instagramu je pokazala kako provodi vreme na porodičnom odmoru

Omiljena američka pevačica Alesija Bet Mur Hart, poznatija pod imenom Pink, objavila je fotografije sa porodičnog odmora i oduševila svoje fanove koji ne prestaju da je zasipaju komplimentima na račun njenog izgleda. Pevačica je objavila dve fotografije – na prvoj se sunča dok nosi oskudni, poluprozirni bikini sa detaljima od banane, a na drugoj je potpuno gola pozirala pod tušem i pokazala zavidnu figuru.

‘Izgledaš božanstveno’, ‘Previše si kul za ovaj svet’, ‘Savršena si’, ‘Izgledaš sjajno’ samo su neki od komentara obožavalaca koji su oduševljeni izgledom 43-godišnjaka muzičar, čija je figura posledica sporta. Naime, Pink se dugi niz godina bavi sportom i obožava surfovanje, a na njenom Instagram profilu vidimo da često igra tenis i vežba. Dvostruka dobitnica Gremija i vlasnica hitova ‘So Vhat’, ‘Tri’, ‘Just Give Me a Reason’ i ‘Cover Me In Sunshine’, čak i nakon što je rodila dvoje dece, ima telo koje je mnogo mlađe kolege bi mogle da pozavide, a njena figura se uopšte nije promenila od početka karijere.

instagram

Printscreen/Instagram

 

Pink je poznata po tome što nikada nije bila nesigurna kada je u pitanju njen izgled i nikada se nije podvrgla kozmetičkim procedurama. Zadovoljna je svojim izgledom i kontinuirano radi na sebi, a svesna je svega što godine donose i zna da će se to menjati sa godinama.

Read More