Nisi ti željna ljubavi nego "besna": Devojka iznela stav da muškarci nemaju petlju da joj priđu, pa po njoj osuli paljbu

Mnoge žene se žale da im muškarci ne prilaze i ne daju dovoljno pažnje, dok se nekim ženama u njihovoj okolini dešava upravo suprotno

Jos od mlađih dana, kada su pažnju počeli da nam okupiraju crtani filmovi, voleli smo svoje glavne junake, prinčeve iz Andersenovih bajki, koji su na sve načine osvajali svoje drage dame. Prelazili sedam mora, brda i planina, borili se sa aždajama, tražili svoje pepeljuge po zabačenim mestima, samo da osvoje srce svoje drage. Kasnije su na red dolazili romantični filmovi, pa i oni ne tako romantični, ali retko koji da je mogao da nas ostavi bez daha a da glavni akteri nisu “Ona i On”. On koji traži načine da je “smuva” samo za sebe, i ona kojoj je važno, pa recimo, da bude lepa, ali i osvojena.

Od bajkovite romantizacije nije ostalo ništa. Ako bismo poželeli da se prisetimo neke slične scene onda bismo ponovo trebali da pustimo Andersenovu bajku ili da svratimo do biblioteke i podignemo za čitanje Haiku poeziju.

Jedna devojka je na svom Tviteru pokrenula upravo tu temu. 

Haiku za danas:

Najbolje da vam žena priđe, da vas osvaja i muva. Još da se sama i zadovolji (da izvinu deca) pa da vam eventualno javi kako je bilo da se ne stresirate i trudite pahuljice malene. — CakanaDžuBoks (@tupavatrepavica) October 16, 2022

– Haiku za danas: Najbolje da vam žena priđe, da vas osvaja i muva. Još da se sama i zadovolji (da izvinu deca) pa da vam eventualno javi kako je bilo da se ne stresirate i trudite pahuljice malene.

Jedna šaljiva, prilično ironička objava, ali sa jasnom porukom, inspirisala je njene Tviter pratioce koji su ostavljali različite stavove.

Nisi ti željna ljubavi nego

printscreen/Tviter

 

– Skoro je svaka zauzeta ili sa nekim u šemi, povremeno ili statusa komplikovano. Onda vam je potrebna prava veza i pitate se zašto niko ne prilazi. Niste vi gladne ljubavi, nego besne. Nedelju dana sama i odmah zašto niko ne primećuje?

Međutim “jača polovina” ima svoje viđenje zašto je to tako, a mnogi kažu da se često ne usuđuju da priđu osobi suprotnog pola, jer im se čini da su žene postale previše nadmene.  

Nisi ti željna ljubavi nego

printscreen/Tviter

 

– Da izvinu deca al gde vi nalazite sve te muškarce i u kakvim se krugovima krećete da mislite da su svi takvi? U 21. veku mislim da je normalno da priđe ko god želi i nema tu ništa strašno, ali ne znam baš puno žena koje su prišle momcima/ muževima iz mog društva / okoline. Pitanje za lepši pol: Muvaju li vas momci u izlasku ili čekaju da im vi priđete?

Read More