Pronašlli smo nove trendi pantalone za 2000 dinara: Lepršave lagane, zbog njih ćete odložiti farmerice

U poslednjih nekoliko godina, modni svet bio je opsednut trendovima koji su bili aktuelni krajem 90-tih i početkom novog milenijuma, a iako će isti uticaj ostati prisutan i u 2023, već je izvesno da će modna elita polako početi da se okreće i modi iz 80-tih

Ova sezona donosi raznolike trendi modele pantalona koji će nam često privući pažnju i postati omiljen izbor umesto klasičnih farmerki. Nove pantalone se ističu modernim izgledom, a njihova transformacija se dešava kroz kombinaciju jednostavnih i klasičnih krojeva sa neočekivanim detaljima, kolorističkim izborima ili inovativnim dizajnom. Među raznovrsnim krojevima koji su se izdvojili u poslednjih nekoliko nedelja, šest modela se ističe kao savršeno osveženje za zimski ormar i stil.

Jedan od takvih modela su šire pantalone sa suženim nogavicama koje su pronađene u Srbiji po ceni od 2000 do 3000 dinara.

Ove pantalone su udobne i prilagodljive, pružajući prostor za slobodno kretanje dok istovremeno pružaju elegantan izgled. Ovaj model je savršen za kombinovanje sa različitim stilovima i može se nositi u raznim prilikama, od casual svakodnevnog izgleda do sofisticiranih večernjih kombinacija.

Osim toga, u trendu su i modeli pantalona visokog struka koji naglašavaju figuru i pružaju elegantan izgled. Ove pantalone se mogu pronaći u različitim bojama i materijalima, omogućavajući vam da izražavate svoj lični stil i prilagodite ih različitim prilikama. Visok struk pruža i dodatnu podršku i udobnost, a istovremeno naglašava ženstvenost i eleganciju.

Pored toga, popularne su i uske pantalone sa spuštenim strukom koje su ponovo postale aktuelne ove sezone. Ovaj model pruža moderni izgled i udobnost, savršen za stvaranje trendi street style kombinacija. Možete ih nositi sa oversized džemperima ili elegantnim košuljama, stvarajući različite stilove i izraze.

Kargo pantalone su takođe jedan od glavnih trendova ove sezone. Ovaj vojnički inspirisani model donosi spoj udobnosti i stila. Sa svojim karakterističnim džepovima i opuštenim krojem, kargo pantalone su savršen izbor za casual i urbani izgled. Možete ih nositi sa patikama ili čizmama i kombinovati sa različitim gornjim delovima kako biste postigli željeni stil.

Kada je reč o materijalima, kožne pantalone su definitivno jedan od najatraktivnijih izbora za zimsku sezonu. One donose dozu elegancije i rokerskog šarma u vaš stil. Kožne pantalone se mogu nositi u različitim varijantama, od uskih do širih modela, omogućavajući vam da izražavate svoju individualnost i prilagodite ih različitim prilikama.

Završavajući našu listu trendi modela pantalona za ovu sezonu su wide-leg pantalone. Ovaj elegantan kroj sa širokim nogavicama donosi retro šarm i sofisticiran izgled. Wide-leg pantalone se mogu nositi u kombinaciji sa uskim gornjim delovima, poput košulja ili bluza, stvarajući kontrast i eleganciju.

Read More