Dnevni horoskop za ponedeljak 31. jul: Ovnove čeka izdaja, a Device velike promene na poslu

Evo kakva je astro prognoza za ponedeljak, 31. jul

Ovan

Vaša privatnost i prhvatni život je velika enigma za sve one koji imaju želju da nešto novo saznaju o vama. Ovo se posebno odnosi na one sa kojima niste u najboljim odnosima već neko vreme. Čuvajte se lažnih prijatelja kojih je sve više oko vas.

Bik

Današnji dan je veoma napet zbog toga što ste previše okrenuti sebi i svojim emocijama. Niko ne voli da bude u drugom planu iako imate pravo na to. Zdravlje je stabilno ali kritičan je vaš odnos prema ishrani.

Blizanci

Merkur je vladar vašeg Sunca i aktivira vaše potrebe i želje da se okrenete sebi i svojim poslovnim obavezama. Nemojte očekivati previše od drugih, ipak je najbolje da se oslonite na sebe i svoje potencijale. Moguć duel sa partnerom.

Rak

Danas ste u potrazi za novim temama sa partnerom. Već neko vreme osećate nemir i problem sa pritiskom i to negativno utiče na vas i vaše poslovne saradnje . Zdravlje je na prvom mestu i o tome vodite računa.

Lav

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom ili sa vašim članovima porodice. Pokušajte da se koncentrišete na pozitivne stvari u vašem životu i to je lek za sve probleme.

Devica

U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa svima. To je dobro i pozitivno zbog poslovnog aspekta koji imate i koji se aktivira preko osobe u znaku Ovna. Novac stiže do kraja nedelje.

Vaga

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma napeta zbog vašeg mišljenja. Ne želite da promenite svoj način razmišljanja i to negativno utiče na vaše raspoloženje. Poslovno ste stabilni i obratite pažnju na sebe i svoju poziciju.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada u pitanju odnos sa partnerom. Ljubomora je veoma izražena i to vas već neko vreme ” ubija” jer ne umete da razumete njegovu/ partnerovu potrebu da dominira. Zdravlje je odlično.

Strelac

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro obavešteni o svemu što je važno za vaš posao i poslovnu saradnju sa inostranstvom. Imajte u vidu da sve što danas uradite, sve se to računa kao pozitivan odnos prema sebi i drugima.

Jarac

Ambicije i poslovna situacija su istaknute tokom dana o moguće je da ćete se osećati veoma psihički napeto zbog drugih. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje.

Vodolija

Tokom dana bićete veoma aktivni u vezi poslovnih odnosa sa partnerom. Važno je da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Niko to ne može da učini umesto vas. Zdravlje je povoljno jer se dobro hranite.

Riba

U narednim danima od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija sa osobom u znaku Device. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da dominirate. Čuvajte se glavobolje

Read More