Brzo je stekla popularnost na društvenim mrežama: Najatraktivnija prodavačica ulične hrane

The Bangkok Roti Ladi prodavačica je ulične hrane u Bangkoku koja je postala izuzetno popularna početkom ove godine kada su na Yotube-u osvanuli njeni snimci sa radnog mesta

Njena strast i naporan rad su evidentni u svakom aspektu njene svakodnevne rutine, od pedantne pripreme sastojaka do izražene srdačnosti i ljubaznosti sa svojim mušterijama

The Bangkok Roti Ladi prodavačica je ulične hrane  u Bangkoku koja je postala izuzetno popularna početkom ove godine kada su na Yotube-u osvanuli njeni snimci sa radnog mesta.

Naime Benjavan pravi posebnu vrstu roti palačinki od banana koje prodaje na ulicama Bankoka. Svakodnevno ima veliki broj mušterija, pre svega zbog kvaliteta i ukusa svojih poslastica.

U januaru 2023 je bila prisiljena da napusti svoju lokaciju i nije mogla da priušti da plaća kiriju na novoj lokaciji. Njeni fanovi su rešili da ovoj hrabroj i vrednoj mladoj ženi doniraju novac kako bi joj omogućili da sa nove lokacije nastavi da se bavi svojim poslom.

Njena neverovatna efikasnost i posvećenost u radu su nešto što bi trebalo da posluži kao primer svima. Radi od jutra do mraka i njen posao prodavca je izuzetno užurban ali ona sve postiže.

Read More