Muž je davio, svekar pretio da će da je odrobija: Maja prošla pakao dok je sa bebom od 3 meseca bežala ulicama Zemuna

Maja je u ispovesti za Novo vikend jutro Jovane Jeremić pričala o hororu koji je doživela

“Muž mi je lupio dva šamara, zatim je krenuo da me davi i udara, nisam imala snage da se odbranim, bežala sam ulicama Zemuna dok me je jurio automobilom”, ispričala je u ispovesti Maja Bogovac, novinar i žrtva porodičnog nasilja. 

Još tokom trudnoće Maja kaže da ju je muž fizički zlostavljao, a horor se nastavio i tri meseca nakon porođaja. Kako kaže, prava drama počela je 29. jula u pola pet, kada je beba, koja ima tri i po meseca zaplakala, jer je bila gladna.

“Muž je tu verbalno počeo da me napada, da nisam dobra majka, da sam izgubila mleko, trebalo je da spremim dohranu, normalno je da dete plače. Božidar (muž) je bio nervozan jer radi na građevini, hteo je da spava. Nakon što je izašao, ja sam mu poslala nekoliko poruka i mi smo nastavili svađu. Kad se vratio bilo je sve u redu i pitao me je da li želim da idem do manastira u kojem smo venčani, tu se spustila tenzija… On je rekao da ide do stana u kojem smo do tada živeli privatno, jer smo se posle preselili kod njegovih”, ispričala je.

Maja je rekla da ju je udario i dok je bila trudna, te da je to porodično nasilje prijavila i da je povukla tužbu, jer se on pravdao da je bio pijan. “Ja sam tada otišla kod roditelja, vratila sam mu se, to je bila greška”, navela je.

Maja je rekla da se njen suprug dugo zadržao u tom stanu. Nakon što su se čuli kasnije, on je nastavio da je psuje, ona je posumnjala da je pijan ili čak pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Svekrva je zvala jadnicom, svekar pretio da će da je odrobija.

maja bogavac

Printscreen/tvpink

 

“Rekao mi je da po dete ne dolazim, da nemam prava da dođem po dete, već da sačekam razgovor kod inspektorke. Dete treba da jede, da se presvuče, a ne da ga ostavim sa ocem za koga sumnjam da je pod psihoaktivnim supstancama. Završava se sve tako što sam otišla po dete, svekar i svekrva su me gurali sa vrata. Gurala sam se sa njima na vratima, svekar je pretio da će mi iščupa grkljan, da će da me odrobija, molila sam samo da me puste da budem pored deteta”, kaže Maja Bogavac i dodala:

“Mužu sam pokazala srednji prst, pa sam upalila kola i pobegla. Dete je ostalo u kući, zvala sam policiju, nisu došli, ponovo sam zvala, prošlo je opet neko vreme, ja sam rekla da se bojim da će mi dete ostaviti”, rekla je ona.

Read More