Ne smeta im razlika u godinama!? Stricu rodila troje dece, video je kao bebu, posle 16 godina ušli u vezu

Njih dvoje su u braku 14 godina i imaju troje dece – dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan, uprkos tome što su od početka nailazili na osude okoline

Bračni par iz Nemačke, Klaus i Jozefin, na prvi pogled izgledaju kao svaki drugi bračni par, ali su u početki zbog svoje neobične priče dobijali pregršt negativnih komentara.

Naime, njih dvoje imaju troje dece, a Klaus je nemačkim medijima rekao da je Jozefin prvi put video kada je bila beba. Tada je imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije, priznao je svojoj nećaki da gaji snažna osećanja prema njoj, ali je obećao da joj se neće približavati osim ako ona to ne bude želela. Ipak, Jozefin je odlučila da uđe u vezu sa svojim 23 godine starijim stricem.

Njihov brak je legalan jer sa pravne tačke gledišta u Nemačkoj njihov odnos predstavlja vezu trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, dozvoljeno im je da se venčaju i imaju decu, iako je takvih slučajeva vrlo malo.

Njih dvoje su u braku 14 godina i imaju troje dece – dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan, uprkos tome što su od početka nailazili na osude okoline i ružne komentare onih koji brak strica i bratanice smatraju tabuom.

Read More