Retro pantalone biće hit jeseni: Muškarci kažu da su najružnije na svetu, a žene tvrde da od njih ne postoji ništa udobnije

Iako su aktuelene nekoliko sezona, cargo pantalone će, sudeći prema modnim kritičarima biti ultimativni modni trend jeseni

Kargo pantalone su udobne pantolone, a njihov najprepoznatljiviji detalj su svakako džepovi sa  strane. Devedesetih godina prošlog veka su bile apsolutni šik, gotovo da nije bilo žene koja ih nije imala u svom garderoberu,a njihova popularnost nije jenjavala ni početkom ovog veka.

Prva asovijacija na kargo pantalone su  JLo u spotu “Jenny from the Block” video, a obožavala ih je Kajli Minog. Džepna venera ih je neretko kombinovala sa štiklama, dokazajući da jedan sportski komad može da dobije potpuno novu formu i ostavi drugačiji utisak. 

Njihovo novo izdanje je, primetićete sofisticiranije, ali promene nisu dramatične. I dalje su uglavnom izrađene od prirodnih materijala i udobnost je prioritet. Sada umesto teksasa i pamuka, prisutni su i modeli  od hi tech tkanina i luksuzne kože. 

Savršeno pristaju uz patike, potpetice i Combat čizme. Ako želite da delujete sofisticirano, možete ih uklopiti sa oversize modelima blejzera.

Read More