Dobila je puno prijateljstvo: Al Paćino ipak nije raskinuo sa 54 godine mlađom, da bi mogao da viđa sina

PR tim Al Paćina se oglasio nakon priče da su glumac i Nur Alfalah raskinuli samo tri meseca nakon što su dobili sina Romana. Zabuna je nastala zbog pravnih dokumenata u kojima se navodi da ona traži potpuno “fizičko starateljstvo nad njihovim detetom, dok glumcu ostaje pravo da viđa sina”. Nur zahteva i zajedničko zakonsko starateljstvo sa suprugom nad dečakom, što holivudskoj legendi omogućava da donosi odluke o obrazovanju deteta.

“Al i Nur uspešno su postigli dogovor u vezi sa njihovim detetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli”, rekao je PR, piše standard.co.u.

Sin Al Paćina i Nur Alfalah rodio se u junu ove godine u bolnici Cedar’s Sinai u Los Anđelesu, glumac je rekao da je trudnoća njegove devojke bila “posebna”. Par je u vezi od prošle godine. Na njenoj IMDB stranici piše da je uključena u postprodukciju dva filma, među kojima je i “Billy Knight” gde igra Paćino.

Inače, Paćino ima već troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine – Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D’Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Read More