Gura ka 70-oj, a ne zna šta je starost: Slavna glumica otkrila 3 tajne svoje večne mladolikosti!

Svima dobro poznata glumica Šeron Stoun podelila je tajne njene mladolikosti…

Kako da se žena dobro oseća u svojim godinama, demonstrira Šeron Stoun (65) svojim primerom. Ali za nju nije kompliment kada joj kažu da izgleda kao da joj je 40 leta.

Holivudska zvezda ne želi da bude poznata kao žena čija lepota odoleva godinama i ne deli uverenje da je lepo samo ono što je mlado.

Šeron svaki put iznova oduševljava jasvnost svojom neverovatnom energijom i zanimljivim odevnim kombinacijama. Često ističe da je ponosna na svoje godine, te da nema porive da se podmlađuje kao što mnoge žene danas rade.

Ona se savršeno oseća u svojim godinama, a upravo u tome i jeste tajna njenog besprekornog izgleda. Čini se da niko bolje od nje ne ume da nosi godine.

Uprkos tome što ima 65 godina izgleda daleko mlađe, a ono što je čini da tako izgleda prema mnogim stručnjacima jeste kraća kosa i zanimljive odevne kombinacije.

„Moj omiljeni doručak je lubenica s fetom, mentom i maslinovim uljem te soli i biberom. Uz to pojedem tost bez glutena i popijem biljni čaj“, otkrila je ona u jednom intervjuu.

Što se tiče treninga, glumica obavezno radi čučnjeve koji održavaju tonus njenih mišića. Trudi se da vežbe radi svaki dan, te da na taj način uvek bude zgodna, piše stilkurir.

Read More