Evo ko je bila mlada infuenserka koja je iznenadno UMRLA: Njena "MISTERIOZNA" poruka je sada svima JASNA i dešifrovana!

Mlada TikTok zvezda Mega Takur preminula je pre nekoliko dana iznenadnom smrću, a na internetu je ostavila čudnu poruku zbog koje sada svi sumnjaju šta joj se dogodilo. Njena smrt je i dalje svima misterija.

Roditelji Magde Takur preselili su se u Kanadu kada je imala samo godinu dana. Sturdirala je informatiku, a bavila se i manekenstvom. 

Napravila je najveću humanitarnu modnu reviju u Kanadi i tako zadobila mnoge simpatije.

Poslednji njen video na TikToku je objavila samo nekoliko dana pre smrti, ali nije tačno jasno kada je snimljen s obzirom da je bila obučena za toplije vreme. Ipak, ono što je sve šokirlo, jeste poruka. 

– Ti upravljaš svojom sudbinom. Zapamti to – napisala je. 


Ova rečenica uznemirila je mnoge njene obožavaoce nakon njene smrti, pa mnoge sada zanima šta se desilo sa mladom devojkom.

Ipak možemo da objasnimo ovu rečenicu s tim da je ona bila jedna od najistaknutijih zagovornika bodi-pozitivnosti.

Često je govorila o prihvatanju vašeg tipa tela o potrebi za predstavljanjem različitih oblika i veličina tela u medijima. 

Neki od njenih pratilaca su joj zahvalili što ih je naučila kako da budu optimistični i da gledaju na svetliju stranu života čak i kada se i sama borila sa problemima mentalnog zdravlja.

Mega Takur je bila mlada devojka koja se svim svojim silama trudila da ženama vratim samopouzdanje i da prihvate sebe u potpunosti.

Bila je velika nada za žensku zajednicu. Njeni fanovi tvrde da je njena poslednja poruka apsolutno ona i da tu ne postoji ništa čudno jer je sama Mega verovala u to da mi sve sami kreiramo i postavljamo temelje za budućnost.