Čuveni božićni hit u novom ruhu: Maraja Keri snimila nov spot za svoju najpoznatiju pesmu i najavila praznične dane

Maraja Keri objavila je novi video spot za svoju najpoznatiju božićnu pesmu All I Want for Christmas Is You. Ta pesma je izašla još 1994., ali svake godine se u praznično vreme vrti na radio stanicama.

Maraja Keri objavila je novi video spot za svoju najpoznatiju božićnu pesmu All I Want for Christmas Is You. Ta pesma je izašla još 1994., ali svake godine se u praznično vreme vrti na radio stanicama.

Pevačica je sada na YouTubeu objavila novi videospot, a u njemu su prikazani delovi njene turneje Merry Christmas One and All, koja je počela 15. novembra 2023. u Kaliforniji. 

U jednom trenutku videa pevačica na sebe stavlja lentu na kojoj piše Kraljica Božića. Tokom jednog od brojnih koncerata su joj se na pozornici pridružili 12-godišnji blizanci Morokan i Monro, koje je dobila s bivšim suprugom Nikom Kanonom. Spot ima više od 170.000 pregleda u manje od jednog dana.

Brenda je skinula sa trona Billboardove liste

Inače, spot je izašao samo dva dana nakon što je Billboard objavio da ovog decembra Maraja prvi put u poslednjih nekoliko godina nije prva na njihovoj listi Hot 100. Na tron je zasela 78-godišnja Brenda Lee s pesmom Rockin’ Around The Christmas Tree iz 1958. godine. Maraja se nalazi na drugom mestu.

BONUS VIDEO

Read More