Ima 79 godina, a izgleda kao da ima 40: Kaže da je tajna u napitku koji pije svakog jutra, a svi možemo da ga napravimo

Zvezda kultnih “Čarlijevih anđela” Žaklin Smit Ove godine će proslaviti 79. rođendan i izgleda fenomenalno

Žaklin Smit

Printscreen/Instagram/realjaclynsmith

Još 70-ih bila je prepoznata kao najprivlačnija na svetu, a savršenim izgledom može da se pohvali i dan danas, iako uveliko gazi osmu deceniju!

Naime, Žaklin će u oktobru proslaviti 78. rođendan, ali njene fotografije to ne dokazuju. Šta više, ona izgleda gotovo podjednako mladoliko i zanosno kao i u trenucima kada je žarila i palila kao Čarlijev anđeo.

Njeni pratioci su bukvalno ostali zapanjeni kada je pre određenog vremena podelila fotografiju u običnim farmerkama, pa je bilo i komentara da bi joj dali najviše 50 godina.

Iako je verovatno da je i estetska hirurgija doprinela njenom fenomenalnom izgledu, ona je jednom prilikom podelila recept za zeleni smuti za koji tvrdi da je odgovoran za njenu mladolikost.

“Ovo je tako ukusno i daje mi energiju. Evo recepta. U blender stavite pola krastavca, pola jabuke, jednu stabljiku celera, jednu krišku đumbira, 1/4 šolje spanaća, 1/4 šolje kelja, sok od 1/4 limuna. Dodajte vodu tako da prekrije polovinu sipanih sastojaka, dobro izblendajte i prespite u omiljenu flašicu. Uživajte”, napisala je.

Inače, gospođa Smit još od 1997. uživa u braku sa hirurgom Bredom Alenom, a on je njen četvrti suprug. Ima dvoje dece – sina Gastona i ćerku Spenser, a dobila ih je tokom trećeg braka sa režiserom Tonijem Ričmondom.

Read More