Danas je crni Mesec u Lavu: Ovo je NAJTEŽI period ove godine, a ovim znacima život će biti pakao

Crni Mesec, poznat i kao Lilit, ušao je danas u znak Lava, a to znači samo jedno – sujeta je veoma naglašena. Samim tim, porodica i partnerski odnosi mogu trpeti. Ovaj aspekt biće prisutan sve do 4. oktobra ove godine, a u nastavku otkrijte šta to znači za svaki horoskopski znak.

Ovan

Vama se savetuje da čuvate flerta i prevare, jer neće proći neprimećeno. Umesto toga, pažnju posvetite fizičkoj formi i vežbanju.

Bik

Vi biste mogli da iskusite neprijatnosti sa nekretninama, te vam preporučujemo da budete oprezni. Ovde pre svega mislimo na kupovinu, dok će prodaja i uređenje prostora ići glatko.

Blizanci

Crni mesec nepovoljno će se odraziti na porodične veze, jer na površinu mogu isplivati nesporazumi i zavist. Takođe, moguće su neprijatnosti tokom putovanja, a poseban oprez se savetuje sa dokumentima i karticama.

Rak

U vašem slučaju, finansije će biti na udaru. Zaboravite na laku zaradu i nerealna obećanja, koliko god privlačno delovala.

Lav

Kao što smo spomenuli u uvodu, sujeta i zavist mogu pomutiti vaš um, pre svega na poslu. U avgustu izbegavajte odlazak na kozmetičke tretmane, i pazite da se ne otuđite od dece, ukoliko ih imate.

Devica

Očekujte povlačenje u sebe, i potiskivanje emocija, dok u drugoj polovini godine sledi olakšanje i prepoznavanje perfekcionizma i narcizma, koji potiču od nesigurnosti.

Vaga

Vas očekuju izazovi na poslu i sa članovima porodice. Dobro razmislite o potencijalnoj poslovnoj ponudi, a u kući jačajte strpljivost i mentalnu snagu.

Škorpija

Slično prethodnom znaku, na pomolu su primaljive ponude u vidu poboljšanja statusa, ali iza toga se često kriju zadnje namere. Moguće je i da će isplivati neke tajne, bez velikih posledica.

Strelac

Do oktobra moguće su prepreke sa izdavanjem diploma i sertifikata, odnosno putovanjima u inostranstvo i selidbama. Sa druge strane, na polju ljubavi smeši vam se uspeh.

Jarac

Crni mesec vam poručuje da dobro razmislite pre nego što podignete kredit. Takođe, zaboravite na hirove i besprotrebni lukzuz.

Vodolija

Vi možete da odahnete, jer vam predstoji razgraničavanje u poslovnoj i privatnoj sferi. Tačno ćete moći da prepoznate šta je problem u nekom odnosu.

Ribe

Spremite se za buru na poslu, jer će raniji nesporazumi i problemi izađi na videlo. No, i tome će doći kraj. Možda ćete imati kvarove u kući, ali trudite se ne ispadnete iz koloseka.

BONUS VIDEO

Read More